wolfy napisał(a):

Ty to jesteś naprawdę pojebany z tymi porównywaniami polski-zagraniczny. Powalone teorie o złych Hiszpanach zabierających pracę naszym piłkarzom - serio?
Ale OK, którzy to Ci prześladowani? Wojtkowski? Chuja grał i do tego kryminał w obronie. Brożek, Boguski bez formy, nie zagrali od początku sezonu dobrego meczu. Bartkowski wszedł i gówno pokazał.
Rozumiem krytykowanie ustawienia, ale tworzenie jakichś teorii spiskowych o złych Hiszpanach i tłamszonych talentach z Polski to kpina.
|
Za to ty jesteś pojebany w elementarnej kulturze dyskusji na forum. Jakbyś z chlewa wylazł z pianą na pysku. Już pomijam zwykłe przekręcenia i manipulacje. I jeśli już pisałem o podziałach bufonie to Hiszpanie vs reszta obcokrajowców+Polacy. I w cale niekoniecznie Polacy muszą być tymi którzy się buntują a reszta zagranicznej armii zaciężnej. Wszak pierwszym pogonionym był Francuz Videmont który się mocno starł z Kiko. Nie wiem czy tak jest, ale nie zdziwiłoby mnie to gdyby tak było. Tak się dzieje często w grupie ludzi gdzie szef ma swoich ulubieńców jak w pracy i resztę pracowników to boli. Rodzi się zawiść itd. Szef musi nad tym zapanować. No ale jak Kiko nawet nie mówi po angielsku to sam ma problemy komunikacyjne.
Jakbyś używał mózgu a nie emocji i agresji dyskusja byłaby na innym poziomie.