|
Jedna refleksja przychodzi mi do głowy po przeczytaniu wielu postów z forum a mianowicie skoro Ramirez przygotowywał drużynę w lecie miał ileś tam jednostek treningowych miał kilka sparingów i ta drużyna nic nie gra no bo przecież nie może być lepsza od ludzi którzy co dopiero przyszli i już grają w składzie to ja się pytam co do kur....wy nędzy oni robili w trakcie letnich przygotowań? Dlaczego drużyna z lata jest kompletnie nie przygotowana? Bez jakiegokolwiek pomysłu na grę? Dlaczego ludzie którzy dopiero co przyszli od razu wskakują do pierwszej 11 a goście co przepracowali cały okres przygotowawczy albo siedzą na ławie albo nie ma ich w meczowej 18. Odpowiedź jest tylko jedna są wg Ramireza jeszcze bardziej huj....wi niż Ci co teraz grają czyli wniosek jest taki że Ramireza całkowicie nie przygotował drużyny w lecie. Wiadomo jest że zawsze może być obniżka formy danego zawodnika np Paweł który ma już bliżej niż dalej czy Rafał ale nie czarujmy się cała drużyna w jednym momencie ma zjazd formy? Jeden Carlitos potwierdza tylko regułę. Porprostu wg mnie Ramirez spierd...lil przygotowania w lecie. Nie mówcie że miał rozmontowany skład w lecie bo miał przynajmniej 14 zawodników którzy byli w zespole od początku przygotowań a ta 14 dzisiaj już nie istnieje.
|