Wyświetl pojedynczy post
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2017, 08:26
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wojtkowski to już stara gwardia

Grał Brożek? Grał. Grał słabo.
Boguski grał? Grał - od pierwszej minuty w PP. Grał beznadziejnie.
Wojtkowski i Bartosz też grali. Również słabo.

Nie wiem od kiedy obowiązuje starszeństwo w kolejce do składu. Chyba tylko teraz, bo trzeba jakoś się do wyborów personalnych trenera dojebać.
Napisz wprost: Boguski, Brożek, Wojtkowski i Bartosz są w świetnej formie, z nimi w składzie na pewno byśmy ten mecz wygrali. Nie jakieś pierdoły o "hierarchii" które jakiś debil wyciągnął z dupy żeby pasowało do krytyki. Ja nigdy o żadnej hierarchii nie słyszałem, za to wiele razy widziałem piłkarzy odstawianych bo się zestarzeli, są bez formy albo trener ma inną koncepcję. To jest norma, a nie jakieś "hierarchie".
Nie wolfy, ta druzyna nie ma formy, nie nic nie gra. Pamietacie jak grali na poczatku jego pracy ? Bylo widac jakies schematy, przerzuty Ivana. Teraz jest totalna mizeria, dzida do przodu i moze cos Carlitos powalczy (patrz wczorajsza bramka)

Rozumiem, ze jest druzyna w budowie, ze przyszlo > 10 nowych, Ale wlasnie od tego jest trener aby to poustawiac tak jak ma byc.

Zgadzam sie, ze bez znaczenia czy wyjdzie Brozek czy Bogus (ziewajacy ... WTF ......... ) czy Stilic ktorego pamietamy. Za to rowniez odpowiada Ramirez. Od kilku miesiecy gramy pyte nieziemska i tylko fart i umiejetnosci Carlitosa zaciemnaja ten obraz.

Inna sprawa co tam sie dzieje w szatni, ale rzeczywiscie sklaniam sie do tego, ze jest jakis konflikt. Juz Szymkowiak o tym mowil kilka kolejek temu, wiec chyba cos jest na rzeczy.
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 24.09.2017 o godz. 08:30.
Odpowiedz cytując