Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2017, 01:05
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Każdy widzi że gramy tragicznie, ale wyrzuceni Kiko dziś jutro czy za tydzień to byłby strzał w kolano.
Kiko aut i co Sobol z Kmiecikiem to już przerabialiśmy w tamtym roku i nie skończyło się to dobrze . A innego trenera z łapanki nie chce bo może będzie dobrze jeden dwa mecze może 6 i znowu dól i znowu szukamy.

Gramy totalny piach, czy możemy grać lepiej wbrew wszystkim sadzę że tak z tym składem i z tym trenerem.

Jedyne co mnie naprawdę martwi to czy Kiko ma szatnie pod kontrolą, czy umie wyprowadzić zespól z kryzysu ?

Jak wygląda szatnia jak wyglądają relacje pomiędzy tymi którzy często grają a tymi co dotychczas byli zawsze w pierwszym składzie ?

Myślę że tu jest przyczyna naszych problemów i pytanie czy Kiko ale również Sobol poradzą sobie z tym
Dorabiasz dziwne teorie do prostej sytuacji. Rozumiem mechanizm, bo tonący brzytwy się chwyta. I teoria o złej atmosferze w szatni daje przynajmniej nadzieję na łatwe wyjście z dołka. Ale tak naprawdę wszystko sprowadza się do jednego. Nasi nowi piłkarze zawodzą (poza Carlitosem i Velezem, którego od jakiegoś czasu nie ma), a starzy są w słabszej formie niż w rundzie wiosennej. I tu rodzą się pytania, czy zawodzą z powodu Kiko? A może dlatego, że są za słabi, żeby grać w ekstraklasie i wobec tego źle ze swojej roboty wywiązał się Junco? Jest jeszcze inna możliwość. Są bez formy i bez względu na to, kto prowadziłby ich w tym momencie, trzeba przejść przez piekło, żeby ostatecznie zakończyć sezon w dobrych humorach. Dla mnie trzy powyższe hipotezy są równie prawdopodobne, być może też każda ma jakiś wpływ na sytuację.
Odpowiedz cytując