Wyświetl pojedynczy post
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2017, 08:28
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Najlepszy fragment za kadencji Ramireza, to początek meczu z Górnikiem. Był rozmach i fajnie się to oglądało. Jako, że naiwnie pograli w defensywie i dostali w tyłek, to Kiko schował się później do swojej jaskini taktycznej. Teraz jednak wszystko wskazuje na , że kikowe męczenie buły może już nie dawać punktów. trenerzy innych zespołów już coraz lepiej wiedzą jak grać z hiszpańskim "taktykiem".
O widzisz, to ciekawe co piszesz. Ja mam troszeczke inne spostrzeżenia, mianowicie moim zdaniem Kiko zle dobiera taktyke pod przeciwnikow. Zauwaz z jakimi druzynami w tym sezonie gralismy otwarta pilke. Z Gornikiem wlasnie i z Zaglebiem, troche z Arka( tam akurat po strzeleniu przez nas pierwszej cofnelismy sie broniac wyniku!!!). Oba mecze w czapke. Meczymy za to bule i chowamy sie za podwojna garda z tuzami futboli pokroju Wisly Plock, zydkow(do czerwonej kartki), Piasta itp. Jak dla mnie powinno byc odwrotnie. Ciekaw jestem co wybierze Kiko na mecze ze Slaskiem, Legia i Lechem. Jak bedzie z niki chcial grac w pilke to skonczy sie znowu trzema straconymi bramkami. Mam nadzieje, ze pomeczy za to z nimi bule i wywieziemy zapunktujemy w kazdym meczu(bo czemu nie), moze nawet po jakichs kontrach kogos z nich klepniemy.
Odpowiedz cytując