Wyświetl pojedynczy post
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2017, 07:23
Ktore to byly mecze jesli mozna spytac? Ja za Kiko widzialem trzy dobre powiedzmy. Dziwnym trafem byly to trzy pierwsze jego mecze(Śląsk, Korona, Jagiellonia, Meczu z Pogonia oczywiscie w to nie wliczam). Pomimo tego, ze mecz ze Slaskiem byl przegrany, widzialem w tych meczach jakas mysl, zalozenia trenera, ktore byly widoczne. Mecz z Jagiellonia to bylo tego apogeum. Dawno nie zagraliśmy tak dobrego meczu jak wtedy. Jaga nie wiedziala co sie dzieje i co ma grac tak zostala stlamszona taktycznie. Pozniej cos sie zesralo, kilka wynikow bylo dobrych ale widac juz bylo, ze nie gramy swojego, tylko dokladnie to samo co teraz (chybil/trafil). Od tamtej pory w naszej grze nie zmienilo sie kompletnie nic. Moze masz racje, ze w tym sezonie jest to spowodowane tymi wszystkimi transferami, nie wiem. Oby tak bylo. Kiko tak czy siak rozliczany musi byc nie teraz ale na koniec sezonu. Nie wierze w to, ze z tym zespolem osiagnie wyniki, ktore sprawia, ze wyleci wczesniej.
PS. Mowiac o stylu, nie mam na mysli klepania pileczka jak Barcelona czy druzyny Guardioli. Bardziej taki mecz jak ten z Jaga, gdzie widac co chcemy grac a przeciwnik nie wie
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 23.09.2017 o godz. 07:36.
Odpowiedz cytując