Co mają wyniki sprzed czterech lat do wczorajszego meczu?
Cytat:
Swietnie,ze dzwonisz do tych trenerow z narodowek,zadzwon moze do menedzerow z Twojej ksiazki telefonicznej i zalatw nam troszke lepszych graczy,takich,co to beda grali co 3 dni na tej samej swiezosci i z usmiechem na ustach wygraja nam PP i EKstraklase. Co ? Zadaja pieniedzy  Juz kreatywniaku cos wymyslisz,wierze,ze zalatwisz graczy na poziomie fizycznym z najkepszych lig calkowicie za darmo ! I cale forum bedzie rechotac z twoich jakze celnych porownan takich pilkarzy do grajacych w polskiej lidze,zlapales mnie,zuchu !
Co do Kiko,to nawet,jesli on bedzie miec problem z LE,to juz Ty wiesz i masz wszelkie dane,by twierdzic,ze [pilkarze z naszej druzyny poradza sobie na 2,a nawet 3 czy czterech frontach (wciaz licze na te powolania). Wiadomo,kazdy z nich lata gral wlasnie na tej polce,takze Carlitos,a juz najbardziej fit powinni byc Ci,co daja najwiecej (czyli Malecki i Hiszpan),wiec osobiscie dokladalbym co piatek i poniedzialek jakis sparing,Konrad to koles,ktory wezmie bata i zapedzi tych nierobow do grania,a jak nie,to damy im kary, finansowe,rzecz jasna !
|
Jezu, nie załapałeś.
Tak, piłkarze powinni być przygotowani do gry na czterech frontach.
Natomiast my mamy ten komfort, że gramy tylko na dwóch! Dlatego nie mamy prawa być zmęczeni.
No chyba, że dla Ciebie taki
krzysiu mączyński to heros - wszak zagrał dzisiaj 18 spotkanie w sezonie!
Nasi padają po 9 meczu i nie jest to niczyja wina - nie mam prawa krytykować ani Kiko, ani Małego, ani Carlitosa - wszak rozegrali dziewięć spotkań!
Wow, 9 spotkań!
Cytat:
A,no i jeszcze jak wiadomo zgranie,taktyke i automatyzmy najlepiej wypracowywuje sie w ciagu rytmu meczowego sobota-sroda,w tygodniu jest wtedy czas,aby przecwiczyc wszystko
|
Nie wiem czy wiesz: NIE GRAMY W PUCHARACH! Wszystkie środy mają wolne.
Cytat:
|
Zapomnialem dodac Brozia,Glowe czy Bogusia,no kto jak kto,ale Ci wg Sportowej Reguly Konrada powinni zaliczac tygodnie bez jednego dnia odpoczynku,wszak wiadomo,ze pruski dryl przyniesie same korzysci !
|
Powinni odpoczywać gdy jest przerwa na kadrę i gdy pozostałe drużyny grają w pucharach!