Wyświetl pojedynczy post
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2017, 12:46
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Zacznę od tego, że oczywiście nie jestem za zwolnieniem trenera na tym etapie... Ale jak czytam coś takiego:Cały czas słyszę, że Wisła ma problemy finansowe. Nie płacimy na czas, niektórzy nawet twierdzą, że nie stać nas na odprawę dla Kiko...

Tymczasem PZPN za wygranie tego meczu zapłacił by nam 50 tysięcy złotych. Swoje dorzucił by LVBet i inni sponsorzy. Plus kasa z biletów za 1/4 finału - jeżeli byłyby to derby to na pewno ponad 20 tys by się uzbierało.

Także zakładając, że w ćwierćfinale byśmy odpadli, Kiko odpuścił na bide 100 TYSIĘCY ZŁOTYCH. Że o stratach w marce klubu (już powoli mamy łatkę nie udaczników, którzy nie potrafią załapać się do pucharów) i ogólnym wizerunku nie wspomnę.

Oto mam pretensje. Przed tym meczem powinna być mega rozmowa w szatni, Małęcki i Carlitos obowiązkowo powini jechać i wchodzić na boisko gdy sytuacja się nie układa... A nie eksperymenty.

Ale o miejscu w lidze zadecyduje DWADZIESIEŚCIA OSIEM MECZY, które jeszcze przed nami! Po .... teraz się oszczędzać?
Kolego we wczorajszym meczu nie można było zdobyć żadnych punktów. Albo awansujemy my, albo oni. Nie dało się zremisować.

Znam: najbliższy mecz ligowy z Koroną. Sparing w przerwie na kadrę (która już za dwa tygodnie), albo inny mecz ligowy z DWUDZIESTU OŚMIU jakie nam zostały do rozegrania...
Super, że był zmęczony. Nawet na 15 minut nie mógł zagrać, bobył zmęczony?

....a.

Zadzwonię do szefa, że dziś do pracy nie idę bo jestem zmęczony. Ciekawe jak zareaguje...Przeczytaj wywiad z Kiko.

Np. po to aby dostać kilkumilionową premie od pzpn za zdobycie pucharu. Przypomnij mi, na jakie stepy poleciała Arka, bo nie kojarze?

W ogóle idąc tym tokiem myślenia, to po .... gramy w ekstraklasie? Zeby dostać w....... od Legii? Wycofajmy się i grajmy w A-klasie. Będziemy gromić wszyskich po 6-0, i zrzekniemy się awansu - po .... ryzykować porażkami w 6 lidze?

Po co pierwsza ósemka? Żeby przegrywać z Legią i Lechem? ...., odpuścimy grajmy w 1 lidze.

Carlitosa wysłać na wakacje na dwa miesiące - po co się ma męczyć?
Podpisuję się rękoma, nogami i czy tam można jeszcze.

Przecież w sezonie ekstraklasy mamy 18/19 wyjazdów, to kilkunastokrotnie wiekszy koszt niż wyprawa do Kazachstanu, więc po co my gramy w tej lidze.
Niektórzy powinni się zastanowić... nad sobą.
Odpowiedz cytując