Kapsel napisał(a):

No nie ....a, w ogóle. Małeckiego z poprzedniego sezonu nie pamietasz? Jak spuszczaliscie sie, że to Kiko mu kazał przy rożnych stać przed polem karnym jak strzelał bramki? Jak ciągnał gre? Brleka, nie pamiętasz? Gość totalna łamaga, widać że piłka mu przy nodze przeszkadza, absolutnie nie wiedział co to przyjęcie. Dzieki temu, że kiko na niego stawiał zarobilismy 2 mln euro. Cywka też, gość który nie ma absolutnie żadnych atutów, nic ....a. Ani dryblingu (chyba że ta śmieszna przekładanka nogami), zero dośrodkowania, zero wyjść do ofensywy, może tylko dużo biega a okazało się, że może być przydatny. Pomijam już takie nabytki jak Gonzalez, Llonch i reszta hiszpanów która prezentuje sie bardzo dobrze.
A co do tego co napisał Czerepach to gość ma racje, bo zrobił tak jak chcieliscie i chuja to dało. Czepiacie sie że wystawia dwóch defensywnych, a nie rozumiecie ze nie mamy 10? Ja wiem, że jest dużo idiotów na tym forum co z Imaza, Pereza, Bashy 10 porobiło, ale wbijcie sobie do tych pustych łbów że to nie są 10. Mielismy 10, Stilicia trzeba było go doprowadzić do formy a nie puszczać lekko reką. I tutaj błąd kiko według mnie bo zamiast sciagac tylu piłkarzy wolałbym nie sciagnac dwóch 8 tylko doprowadzić Stilicia do formy z jego duzym wynagrodzeniem niż sciagać dwóch tańszych i grać jednym defensywnym i ofensywnym. No ale jak odchodził to sie cieszyliscie Jeszcze zobaczycie, że on do formy dojdzie. Musi tylko regularnie grać.
|
to akurat było po prostu mało realne