Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.09.2017, 07:56
MaLk napisał(a):Wyświetl post
jw.

Treneiro z połową tych ludzi nie przepracował okresu przygotowawczego, z ćwiartką z nich nie przepracował nawet miesiąca ligowego, większość z nich nie wie jak się nazywają koledzy z drużyny, dobrze jest jak są w stanie określić którą nogą partnerzy w ogóle grają, ale o żadnej znajomości charakterystyki danego gracza nie może być mowy.

Do tego dochodzą nasi ukochani emeryci bez formy u kresu kariery i młodzieżowcy, co dopiero się uczą.

Tymczasem wy od nich oczekujecie, że będą grali cudowną krakowską piłkę kombinacyjną i... wypracowane schematy!

I to w meczu, w którym liderzy zespołu odpoczywali, a grali zmiennicy!

Tak, wiem, że Wisła kaleczy straszliwie, niezależnie od wyników w lidze czy teraz w pucharze. Oczy bolą od samego patrzenia. Ale tak będzie, bo musi być, taka jest cena przebudowy, a właściwie to orania tego co było i budowy od zera.

Czy treneiro jest dobry okaże się najwcześniej w połowie października. Tyle czasu trzeba mu dać na ogarnięcie tego burdelu. Jeśli wtedy będzie równie słabo, możecie go wieszać do woli. Teraz to głupota.
Chyba mnie z kimś pomyliłeś. Zupełnie o tym nie piszę.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nikt mu nie karze korzystac z tych nowych koszulek.
Kiko zapomnial że pilka nożna to sport druzynowy i to tak nie działa że wybierasz sobie dowolnych zawodników i grają oni jak z nut.

Zamiast stawiać na swoich kolegów powinien postawić na zawodnikow sprawdzonychbw tym klubie. Brakowalo mi wejacia przede wszystkim Bartosza.
Poza tym gdzie Malecki i Carlitos? Profesjonali pilkarze nie sa w stanie 4 dni po meczu zagrać chocby 20 minut?

Jak pilkarze nie chca wywalenia Ramireza to niech to pokażą na boisku. Mam nadzieję że się kiedyś nie zdziwia z takiego obrotu sprawy..

Dość uśmiechów, dość sielanki, pracować, zapie***, a jak nie to sam wiesz Kiko co...
Ciągle to samo i ciągle brak zrozumienia.

Ramirez dawał szansę i Boguskiemu i Brożkowi, kiedy się tylko dało. Zawiedli. Dał szansę Ze Manuelowi i ostatnio jezusowi, zawiedli. Dał sporo czasu Haliloviciowi i WOjtkowskiemu, zgodnie z oczekiwaniami, niewiele wnieśli. Dawał szansę Bartoszowi, nie odmienił Wisły. Oczywiście, w oczach kibiców pierwszą ofiarą staje się trener, a przecież zawodzą piłkarze, z wielu powodów... Bo jeszcze nie są w formie, nigdy już nie będą w formie, nie prezentują na dziś odpowiedniego poziomu, żeby grać w Wiśle, nigdy nie osiągną tego poziomu. To trochę tak, jakby wszyscy zarzucali Kiko, że nie jedzie w czołówce Rajdu Paryż Dakar, bez przyjrzenia się dokładnie jego samochodowi. A może to Fiat 126p?
Odpowiedz cytując