z liścia w twarz przez kabel powinny oferować u każdego dostawcy internetowego
połowa tutejszych forumowiczów to jakieś rozkapryszone panny, co im się wiecznie coś nie podoba,
nie atakuje kobiet, bo chłodny i logiczny pogląd potrafi nie raz nam pokazać Prezydentowa, ale porównuje do całego zamieszania o styl, wyniki, pracę Ramireza
nie jestem fanem stylu Ramireza, ale jeśli on daje wyniki i po meczu mogę poopowiadać jak to nasi wygrali, a nic nie zagrali to jestem dumny! dumny też, że nie szorujemy dna tabeli gdzie mieliśmy styl, tylko wyników nie było,
to więc jak to jest z wami? wolicie styl, a nie mieć wyników, czy brak stylu, a nie mieć wyników?
odpowiedz jest prosta,
jeśli dalej macie wątpliwości to utwórzcie transparenty z Kazkiem Moskalem, był styl? był,
zamiast wygrywania meczów to je przepieprzaliśmy w końcówce z braku sił, a za Ramireza je wygrywamy
w Polsce żadna drużyna nie notuje wyników i dobrego stylu gry, bo reprezentujemy ligę kopiących się po czole, gdybyśmy te dwa czynniki ze sobą połączyli to wyszłaby super drużyna, której nie widziano od dominacji Wisły Kraków z ery Cupiała