PSYCHOLTSW napisał(a):

odpowiadam Ci, mieli wyjebane na grę, bo nie dostawali kasy zresztą zobaczysz, odejdzie Brożek i Boguski i będzie lepiej, bo będzie spokój. Mączyński mącił o kasę, Brlek nie i to Brlek po odejściu MakiCWKS stał się liderem. Jego najbardziej szkoda, bo byłby bardzo ciekawy zespół.
|
Z wyjebanym na gre to nie wiem co mam napisac. Mogli miec a mogli nie miec i teraz to tylko taka wymowka. Z rezerwami paprykarzy jakos im sie chcialo.
Co do Brleka, oczywiscie pelna zgoda aczkolwiek poki co Kiko nie stara sie w ogole go zastepowac zawodnikiem z podobnym usposobieniem do gry tylko przecinakami. W tym wypadku licze na pudla Pereza, gdyz widac faktycznie, ze srodkowy pomocnik potrafiacy nie tylko sie cofnac, odebrac ale i rozegrac potrzebny na gwalt bo nasz srodek praktycznie w kazdym meczu nie istnieje. Zobaczymy. Zastanawia mnie tylko, ze jak teraz ktos narzeka na nasza gre to dostaje liscia w twarz w postaci "ale punktujemy" a jak nie punktowalismy to zaraz znajduje sie 100 wymowek, ze nie bylo to spowodowane nasza chujowa gra