Wyświetl pojedynczy post
Markfire20
Senior Member

Od: 12.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2017, 11:35
Po obejrzeniu meczu na chłodno:
Po pierwsze:jaka laga do przodu? Co Wy chrzanicie? Jeśli piłka była już podniesiona to albo był to przerzut na drugą stronę boiska albo zagranie za obrońców na wolne pole do Carlitosa albo zagranie Gonzaleza na głowę/do nogi kolegi z drużyny. Przysłowiową lagą można byłoby nazwać zagranie Pola w pierwszej połowie.
Po drugie specjalnie zwróciłem uwagę na Imaza. To, że "panowie komentatorzy" nie wymieniają jego nazwiska co pięć minut nie znaczy, że chłopak był niewidoczny. Jeśli otrzymywał piłkę to grał do przodu podając prostopadle, niestety wszystkie podania zatrzymali rywale. Celne podania miał tylko wtedy gdy podawał do najbliższego kolegi z zespołu.
Po trzecie ewidentny karny, z trybun ciężko było zauważyć ten faul (przynajmniej z tego miejsca, na którym siedzę).
Podsumowując o ile po meczu byłem wkurzony, o tyle teraz jestem lekkim optymistą jeśli chodzi o naszą grę. Brakuje tylko tempa, które przyjdzie wraz ze zgraniem zespołu. Trzeba też wziąć pod uwagę fakt, iż graliśmy ze słabiutkim piastem, który nie stworzył sobie żadnej dogodnej sytuacji.
Odpowiedz cytując