Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2017, 05:15
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Na jakiej podstawie twierdzisz, że powinny. W Legii, w której nie zmieniło się tak dużo, nic nie drgnęło. Dlaczego u nas by miało?

Halilovic, Kostal i Wojtkowski to zapychacze. Być może któryś z nich kiedyś odpali, ale jeśli nie, tragedii nie będzie. Tragedii, oczywiście, z punktu widzenia kasy klubu, który niewiele ryzykował ściągając ich do Krakowa, a może coś zyskać.

Nie wiem dlaczego w ogóle ktoś myśleć o nich w kategorii wzmocnień na teraz. Nie chce mi się rozpisywać na temat wszystkich, więc skupię się tylko na Haliloviciu. Otóż w pewnym momencie pojawił się mit, że będzie następcą Brleka. Problem jest taki, że jest zerem w porównaniu do Petara. Wystarczy porównać ich osiągnięcia w Chorwacji. Petar Brlek 1 HNL- 112 występów, reprezentacje młodzieżowe - 52 wystepy. Tibor Halilovic 1 HNL - 18 występów, reprezentacje młodzieżowe - 0 występów.
Czyli mam rozumieć, że gdybyś byl trenerem Górnika Zabrze to byś posadził wszystkich młodych na ławce, a ściągnął byś do klubu Boninow, Cetnarskich czy jakis innych Madejow bo przecież zabijaja ich doświadczeniem w ekstraklasie?

Jeśli na boisku gra tylko CV to Ze Manuel jest naszym najdrozszym zawodnikiem. Rzeczywistość jest jednak inna.

Nie wiem czemu Legia gra taka kaszane. Nie moje zabawki.

W swojej analizie bronię raczej trenera i naszej obecnie kiepskiej "dla oka" gry, nie bronię jednak absurdalnych, bardzo niekonsekwentnych decyzji personalnych.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.09.2017 o godz. 05:25.
Odpowiedz cytując