Przepraszam za offtopic, ale nóż mi się w kieszeni otwiera - wchodzisz na forum, patrzysz 7 tematów żyje, są nowe posty. Myślisz, że jest coś ciekawego do poczytania, a to tylko w każdym z nich złote myśli jednego z użytkowników.
Arkadiusz.Czerepach - wracaj do lekcji, merytorycznie nie wnosisz nic, a tylko zaśmiecasz każdy temat.
Cytat:
Chciałem napisać posta, ale przeczytałem 3 strony i dostałem raka.
spróbuje:
- poprawny mecz chyba zaciął ci się stream już w 1 minucie spotkania
- w miare uporządkowana gra dodając "w miarę" można powiedzieć, że Ekstraklasa to jednak nie gówno zapakowane w piękne kolorowe opakowanie, a "w miarę poważny futbol"
- dobra intuicja trenera odnosnie zmian 1 z 3 zmian wniosła ożywienie w naszej grze, tutaj jestem w stanie się zgodzić
- kapitalna dyspozycja Carlitosa, który pamiętajmy musiał grac za dwóch bo wysuniętego napastnika póki co nie mamy czysto statycznie - 2 gole, zapewnił 3 punkty naszej drużynie - można powiedzieć "kapitalna dyspozycja". Bardzo dobry zawodnik, który na chwilę obecną nie pasuje do naszego zespołu, jest po prostu za dobry, mimo wszystko rozgrywał dużo lepsze mecze w naszych barwach niż ten dzisiejszy. Co do drugiej części zdania - to na jakiej pozycji gra Carlitos? Wydawało się, że grywał jako wysunięty napastnik, ale co ja tam wiem.
i disclaimer (konieczny , bo jedna większość forumowiczów to tacy znawcy piłki jak i skoków narciarskich, formuły 1 za Kubicy itd) : przezuty crossowe =/= laga do przodu
|