Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2017, 22:23
Kamson napisał(a):Wyświetl post
@wolfy, ale tak na zdrowy rozsądek - ile punktów zebrałby Kiko gdyby wyjąc mu ze składu Carlitosa? Bo coś czuje, że dziś szorowalibyśmy dupą po dnie tabeli. Nie gramy absolutnie NIC! NIC kvrwa. NIC NIC NIC. To jest istny dramat. Ten wóz prowadzi Carlitos i fura szczęścia z bramkami w końcówkach. Niestety wydaje się, że Wisła która ma walczyć o puchary to cel, który przerósł naszego treneiro i możecie tylko bezsilnie żółć wylewać.

Naprawdę z wielką chęcią wypluje te słowa za pare tygodni, po pięknych meczach i kolejnych zwycięstwach ale po dzisiejszym meczu mam dość i dołączam do zwolenników zwolnienia Ramireza.
Nie zgadzam się. Różnica jest w tym, że ja realnie patrzę na to w jakim miejscu jesteśmy. W dupie mam styl, bo skład jest nowy i minie spoto czasu zanim wszystko się zgra ze sobą.
Wisła grająca o puchary to Twoje marzenia, niestety na razie średnio realne.
Pięknej gry nie będzie w najbliższym czasie. Przyczyny podałem wyżej.

Zwolennicy zwolnienia trenera to dla mnie banda rozpuszczonych panienek chcących żeby skład zbudowany z emerytów i piłkarzy ściągniętych z kartą na ręku z miejsca walczył o mistrzostwo. Nie wiem jakie trzeba mieć braki w kontakcie z rzeczywistością żeby tego nie rozumieć.

Czasem gdy czytam to forum ręce mi opadają. Poziom histerii nieadekwatny do miejsca w tabeli, gry ani nawet stylu. Co jeden to większe hiperbole. Pora zapomnieć o pieniążkach wujka Cupiała albo inwestora z Niemiec. To se ne vrati. Wisła AD 2017 to średniak z ambicjami, ale ambicje pokemonów z forum i ego rozdęte jak gdybyśmy mieli budżet Legii a nie długi do spłacenia po dobrym wujku.
Przy Was żaden trener nie zagrzałby miejsca. Na szczęście gówno macie do powiedzenia i możecie tylko bezsilnie żółć wylewać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.09.2017 o godz. 22:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując