Wyświetl pojedynczy post
obikenobi
Senior Member

Od: 02.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2017, 21:38
Cytat:
Jesus Ufam Tobie
Jesus Trochę Mniej Ufam Tobie

Ze Manuela to bałbym się wystawiać nawet na trybuny, ja mam zwykle duży kredyt zaufania dla każdego nowego piłkarza, ale to jest już za dużo nawet jak na mnie. Wojtkowski asysta i ładna akcja, jak dla mnie trochę za mało, żeby się nim specjalnie zachwycać, ale fajnie, że zrobił chociaż tyle (więcej niż Ze Manuel przez wszystkie swoje spotkania). Zasłużył na kolejną szansę w wyjściowej 11.

Imaz ma szczęście, że to jego pierwszy mecz, więc z oceną można się wstrzymać, bo gdyby nie to, to byłaby to taka sama ocena jak naszego Portugalczyka.

Jeżeli chodzi o plusy, to dzisiaj moim zdaniem naprawdę solidny mecz w obronie. Piasta było stać tylko na strzały z dystansu, z którymi dobrze sobie radził Buchalik (może go to podniesie na duchu bo babolu w Gdyni). No i dobre wyjście przy ostatnim stałym fragmencie gości.

Natomiast z przodu syf, malaria, kiła, brud, smród i ubóstwo. Niech "dziesiątka" się natychmiast wyłoni, albo grajmy dwoma napastnikami. Nawet Brożkiem, przecież gorzej nie będzie.

Tyle ode mnie na gorąco. Ale jeśli chodzi o Puchar Polski, to cytując znaną sagę "I have a bad feelings about this".
Odpowiedz cytując