Wyświetl pojedynczy post
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2017, 10:07
Tak jak napisał Karheop wokół tej ww. 7 Ramirez buduje zespół.

Nowy bramkarz - na tej najważniejszej moim zdaniem pozycji brakuje piłkarza na poziomie, zaniedbano tę pozycję podczas ściągania tabunów piłkarzy... Buchalik i Julian to poziom co najwyżej na dół tabeli ekstraklasy albo górną część tabeli 1 Ligi
Cywka-Głowa-Gonzalez-Sadlok - żelazna linia obrony, jak są zdrowi to grają wszystko
nowy PP - Llonch - nowy ŚP - Małecki - tu widoczne są 2 braki - skrzydłowy i kreatywny ŚP do żelaznego zestawienia
Carlitos i nowy napastnik lub ofensywny pomocnik - tu tak jak napisałem brakuje partnera do gry dla Carlitosa

4 braki (BR, PP, ŚP, ŚPO lub N), które powodują, że nasz zespół nie jest na razie monolitem... Gdyby Ramirez miał dobrze obsadzone te 4 pozycje to mógłby zgrywać swoją żelazną 11, a wszyscy wiemy że stabilizacja jest potrzebna tej drużynie. Wtedy moglibyśmy spokojnie walczyć o puchary, a tak na razie jesteśmy w budowie, co źle wpływa na zespół i może przynieść jeszcze parę niespodziewanych porażek.

Moje propozycje na te 4 pozycje:
- BR - dograć końcówkę rundy jesiennej Julianem (jest mimo wszystko pewniejszy od Buchalika) i zimą poszukać kogoś nowego, lepszego od ww. dwójki.
- PP - Albo pewniej postawić na tej pozycji na bardziej doświadczonego Ze Manuela (który w środku pola jest widocznie zagubiony) albo ogrywać już na rundę wiosenną na tej pozycji Bartosza lub Kostala - piłkarzy chimerycznych, ale z potencjałem i ciągiem na bramkę
- ŚP - powiem jedno Victor Perez - ktoś kto rozegrał ponad 130 meczów w LaLiga2 i 50 w LaLiga nie ma prawa być ogórem (chociaż wszystko jest uzależnione od jego formy fizycznej), sam zainteresowany powiedział, że najlepiej się czuje w środku pola i tam go widzę jako następcę Judasza.
- N lub ŚPO - tutaj obok Carlitosa widzę innego Hiszpana - Jesusa Imaza, myślę że z czasem stworzą mega duet jak na polskie realia i dadzą nam wiele radościi. Jesus ma duże umiejętności techniczne i ten luz w operowaniu piłką.
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 12.09.2017 o godz. 10:10.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując