R33 napisał(a):

|
Victor Perez, Vullnet Basha oraz Tibor Hailović to środkowi pomocnicy, dlatego nie zostali wymienieni przeze mnie ani wolfy'iego gdyż _al3x zarzucał, że zamiast skrzydłowych, obrońców, napastników i bramkarza kupiono samych środkowych pomocników.
|
Dokładnie. Fajnie że ktoś jeszcze czyta posty przed odpisaniem.
Pepihno - tak się zastanawiam, czy ty w ogóle rozumiesz na czym polega ściąganie za darmo piłkarzy do klubu ekstraklasy nie mogąc zaoferować wysokiego kontraktu skoro masz problem z tym, że przychodzą zawodnicy którzy nie poradzili sobie w poprzednich klubach?
Niestety, Twoje przemyślenia nie wnoszą NIC do dyskusji, bo za darmo i z niskimi kontraktami mogą przyjść TYLKO zawodnicy którzy sobie wcześniej nie poradzili lub coś im nie wyszło.
Pomijam już fakt że kilku z nich trochę grało, ale skąd wy się bierzecie z tym zerowym kontaktem z rzeczywistością i roszczeniową postawą to ja naprawdę nie wiem.
Będzie potem że wolfy psychofan i obraża inaczej myślących ale ty nawet nie myślisz, inaczej zauważyłbyś tą oczywistość że z kartą na ręku do średniaka ekstraklasy przychodzą tylko Ci którym nie wypaliło. To tak jakbyś narzekał że w lumpeksie masz używaną odzież.
Ja naprawdę myślałem że Koalik osiągnął szczyty absurdu ale nie, zawsze jest ktoś głupszy za rogiem i czeka na odpowiedni moment żeby rozjebać Ci system. Brawo. White Star Award czeka.