Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2017, 21:09
Ze Manuela trudno bronić, bo nie pokazuje nic. Nie mówię, że nie ma szans błysnąć, ale na dziś nic na to nie wskazuje i jego miejsce jest raczej na ławce. Inna sprawa, kto miałby grać za niego?

Cywka miał dobre pół godziny, potem zgasł. Facet ma wszystko, żeby być dobrym piłkarzem w realiach ekstraklasy - motorykę, siłę, zmysł gry kombinacyjnej, przewidywanie sytuacji, wystarczy popatrzeć jak przyjmuje piłkę. A jednak z jego gry w ostatnim czasie nie wynika nic dobrego. W tyłach w kluczowych akcjach zawsze coś jest nie tak, z przodu tez zawsze brakuje dobrego finiszu.

Szkoda, że wychodzimy dwójką defensywnych pomocników, a przegrywamy mecz właśnie brakiem skutecznej walki w środku pola. Dziura po Mączyńskim i Brleku będzie trudna do załatania.

Stoperzy w słabiutkiej formie, Gonzalez ciężko pracuje na to, żeby usiąść na ławce.

Natomiast nie ma co rozdzierać szat, jak ktoś myślał, że będziemy wygrywać wszystko jak leci, to pora na pobudkę, drużyna jest w przebudowie i potrzeba cierpliwości.

Wiecej na ten temat naskrobałem na swoim blogu. Jak ktoś jest zainteresowany, odsyłam tutaj -->https://futboltotalny.blogspot.com/2...arowanych.html
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując