Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2017, 15:56
Ja myślę, że nie ma się co przejmować tym, co w wywiadach mówi Ramirez, bo a) może robić sobie pr, b) może dbać o morale w drużynie, c) jego słowa mogą być źle tłumaczone.

To, że drużyna kuleje taktycznie było wiadome od dawna, po prostu wcześniej mieliśmy szczęście. Jeżeli dotychczas obowiązywało przekonanie, że Ramirez może być i z 10. ligi hiszpańskiej, ale wciąż jest lepszy od polskiej myśli szkoleniowej (po prostu trzeba mu dać czas, a drużynę do końca przebudować etc.), to nie widzę powodu, żeby teraz zmieniać zdanie. Niech pracuje, pokazuje co umie.

jova napisał(a):Wyświetl post
Ledwo kilka miesięcy temu Ramirez "zawstydzał polską myśl szkoleniową", a np. Llonch to był "na tym samym poziomie, jeśli nie lepszy niż Cantoro". Teraz wszyscy powinni na piechotę wracać do Hiszpanii. Jak zawsze, po kilku porażkach lub kilku sukcesach, forum popada w skrajność.
Pamiętam, co się działo za Petrescu : ) Dlatego ja wolę narzekać po zwycięstwach i pocieszać po porażkach, zawsze na opak!

Hypocrite napisał(a):Wyświetl post
Gdy Velez i Basha wrócą do składu to nasza gra obronna ulegnie znaczącej poprawie.
Basha, żeby do składu wrócić, musiałby do niego najpierw tak na serio wejść. Do tej pory zagrał jeden niepełny mecz i wstrzymałbym się z opiniami na jego temat.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując