Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2017, 07:56
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Kiko i Junco wywalić, TS zaorać, Wisłę sprzedać Niemcom którzy zaczną wreszcie stawiać na lokalne talenty, t.j. Śpiączkę, Jagiełłę, Świerczoka, Madeja i Korzyma.
P.S. Ja .......ę...
Z tej listy sam Junco zabiegał o Śpiączkę ale ten okazał się za drogi. A Świerczok spokojnie wygrałby rywalizację z wszystkimi w naszym ataku poza Carlitosem

Po tym jak rozpadła się nasza druga linia nie ma co dramatyzować. Z czasem ułoży się gra. Mnie martwi co innego. Zamiast poprawiać to pogarsza się nasza gra w obronie. To mi się najbardziej nie podoba i o to mam największe pretensje do Ramireza. W wielu meczach wręcz sami rozdajemy prezenty rywalom. Inna sprawa to słabizna przy rzutach rożnych rywali i naszych. Też wygląda to średnio. Słabo bronimy przy rożnych rywala, a pod bramką przeciwnika nie potrafimy urodzić choćby jednej bramki po rzucie rożnym. To akurat można wypracować na treningach.

Tak czy owak Kiko powinien popracować do zimy. Jak do tego czasu będzie gra z tyłu wygladała jak teraz, a gra z przodu podobnie to wtedy trzeba będzie się zastanowić na przyszłością Kiko. Na razie niech chłop spokojnie pracuje i układa z tych klocków drużynę. Bo na razie jest chaos.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 09.09.2017 o godz. 08:07.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując