Wyświetl pojedynczy post
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2017, 23:55
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Oglądałeś w ogóle mecz?! Gówno Halilović pokazał, tylko piłki tracił. To samo Kostal.
I zejdź dzieciaku na ziemię. Czasy Cupiała już minęły, to jest chore jak można tak kompletnie nie ogarniać rzeczywistości.

Mam nadzieję że szybko Velez wróci do gry. Brak Brleka i Mączyńskiego na razie widoczny.
Oglądałem dzieciaku.
Według mnie Halilovic pokazał (już nie pierwszy raz), że potrafi rozgrywać piłkę. Tylko tyle i aż tyle. Każdy zawodnik traci jakieś piłki, biorąc ryzyko rozegrania na siebie. Halilovic dzisiaj, kilka razy fajnie wchodził między zawodników arki robiąc przewagę. Straty piłki są w takie wejścia, czy niekonwencjonalne zagrania wpisane. Chłopak nie zagrywa za każdym razem do najbliższego czy do tyłu tylko szuka fajnego podania do przodu. Jako jedyny dzisiaj.
O Kostalu nie napisałem ani słowa więc czytaj ze zrozumieniem (uczą tego już w podstawówce).
Choć skoro już przy nim jesteśmy to dzisiaj kiepską zmianę dał.
Rzeczywistość (którą myślisz, że ogarniasz) jest taka, że mamy w kadrze gości, którzy mają zmysł do fajnej kombinacyjnej gry, a sztab szkoleniowy z trenerem na czele wychodzi na słabą arke 5 obrońcami.
Odpowiedz cytując