Wyświetl pojedynczy post
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2017, 22:54
raindog napisał(a):Wyświetl post
W tym sezonie nie zgraliśmy jeszcze ani jednego dobrego meczu. Na początku chociaż punktowaliśmy.... teraz to jest proszenie o najmniejszy wymiar kary.
Dobry mecz zagraliśmy w Szczecinie w 1 kolejce. Wysoko agresywnie pressingiem, pamiętam ze bylem pod wrażeniem jak wysoko wychodzilismy i jak ciezko było Pogoni wyjść spod swojej bramki.
Potem już nie było tego w żadnym meczu. Brakuje odwagi, presingu, szybkich akcji, playmeykera, który zmieniałby to tempo gry. Halilovic po wejściu pokazał,że ma ku temu predyspozycje! Czemu gośćz takim potencjałem w kreowaniu gry siedzi!!!!! A gra na sile przestawiony na pomoc Arsenic Wielki błąd sztabu wg mnie. Jeszcze bym zrozumiał jakby VELEZ był zdrowy i grał z Polem to ok, jakoś bym to zniósł. Ale na sile ustawianie tam Arsenica Mając Halilovica na ławce Porażka. Wróci Velez wtedy powinien grać on i Tibor w środku. Velez wygrywał wszystkie główki w środku pola. LLONCH nie wygra niestety żadnej. Pola spróbować trzeba na prawej obronie! Grywał tam przecież. Niech on zostanie prawdziwa alternatywa i konkurencja dla Cywki.
Mecz wg mnie przegrany juz przy ustawieniu ultradefensywnego skladu, a bez playmeykera. Taki szeroki skład, tylu analityków i co Będziemy każdego rywala się bać? Patrząc na to jak ci wielcy znawcy ze sztabu z kiko na czele analizują rywala to oni u każdego znajdą coś dobrego i przed każdym meczem będą teksty ze rywal mocny, że trzeba się go bać itd:/ porażka. I potem faktycznie w każdym meczu ustawienie ultradefensywne bo przecież rywal mocny :// eheh .
To jest WISŁA!!!!! To rywal ma się ustawiać pod nas a nie na odwrót! !!!
Odpowiedz cytując