Niestety, ale tam u góry mają dużo racji. Kiko na dzień dobry dostał kilka transferów i większą kadrę, niż poprzednicy, ale spłacił to 6 miejscem. Do tego momentu wszystko wyglądało jak należy, bo przecież na budowanie dużyny powinno otrzymać się odpowiednio dużo czasu. Problem w tym, że Kiko nie bardzo ma co wdrożyć. Jedyne co gołym okiem widać, to jego umiłowanie do gry defensywnej i lagi w przód. Należało by się zastanowić, czy tak obśmiewany z remisów Kazek Moskal z obecnymi piłkarzami nie osiągnąłby przynajmniej takich samych wyników przy dużo ładniejszym stylu gry, który to dawał by nadzieję na lepszą przyszłość? Bo jedyne, co daje mi obecna gra, to bolące oczy. I niech nikt nie mówi o schematach w ataku, bo wygląda to żałośnie. Skoro na Arkę wychodzimy Llonchem i 5 obrońcami, to ja nie mam pytań. Kiko do Chelsea i stawiamy niebieski autobus. Nie, panie Kiko, nie w tej lidze taka gra. Nie gramy przeciwko MU,Spurs czy City, tylko przeciwko Arce, która utrzymała się tylko dlatego, że jakiś kopacz przyciął w chuja i postanowił zagrać w piłkę ręczną. Gdyby słabe mecze się nam zdarzały, byłoby to zrozumiałe. Problem w tym, że coraz rzadziej-a to już bardzo rzadko- zdarzają nam się chociażby przyzwoite. I perspektywy poprawy niestety nie widać...
Arked napisał(a):

|
I ten czas Ramirez powinien otrzymać. Czy niektórzy zapomnieli w jakim miejscu jest teraz Wisła? Czy może to po prostu przyzwyczajenie po erze Cupiała, kiedy mieliśmy średnio 3 trenerów na sezon?
|
A gdzie jest? I dlaczego to zasługa trenera?