|
Trzeba być umysłowo chorym, aby przed meczem obstawiać nasze zwycięstwo, jak wiadomo,że z nami najlepsze mecze są na przełamanie.....
Przed meczem (o czym tu pisałem) obstawiałem 2:0 dla drwali ojżyńskiego, po smsie od kumpla z Gdyni po strzale Małego, że mamy Romario napisałem mu: SPOKOJNIE będzie 3:1... Odpsiał, ze mnie chyba poj... bo mamy Carlitosa, MAłęgo a oni nikogo, odpisałem: MACIE PRZYPADEK A TO NAJWIĘSZKY RYWAL WISŁY. (chodziło mi o walke na poziomie kurestwa a nei walki i wrzutki na 100 metrow na afere)
Przed golem na 1:1 pisałem, że wkur.. mnie takie granie antyfutbolowe jak korona kielce i niegdys jagiellonia... Wrzutki na pałe, na afere z 40 metrów i walka fizyczne po chamsku. Nagle podanie na oślep z 40 metrów gdzie Cywka za pozno doszedł, a Głowa i Gonzalez mimo bliskosci pozwolili włądowac bramke.
Gre arki najlepiej odzwierciedla gra z autu... czyli wrzutka ala tomasz hajto, bo nie potrafia rozegrac....
Potem akcja przy której Cywka złamal linie i najwiekszy drwal z łęcznej czy tam bełchatowa PIESIO podaje do bambusa-brodatego islamisty a Buchaliczek wychodzi i stoi jak dziecko.
Po tym wszystkim kwestia czasu była 3 bramka. Stradivarius sory Sztejmorsk z chyba 2 ligowego gornika czy uj wi skad wybrania dwie brami (Carlitosa i Gonzaleza), a nasz BUCHY łąduje sobie swojaka. Buchalik na to właśnie czkeałem, więc do widzenia dziękujemy. Nie raz takie coś jeszcze będzie.
Świnia w swoim stylu, stylu ojżynskiego, chamska gra, na czas wymuszanie , pedalswo, antyfutbol. Nie potrafilismy sie oprzec temu urestwuniestety.
ZE MANUEL nara, to juz bez wątpienia mozna przesądzić.
Chciałem napisać, że mimo nawet przegranej 10:0 to i tak Piesio był najwiekszym drwalem, bez móżgu, bez techiniki, bez pojecia jakiegokolwiek, lecz Buchalik go przebił.
ZE MANUEL dno, Cywka udział przy 2 bramkach, BUCHALIK RĘCZNIK, Boguś w swoim stylu, Arsenić na srodku mizernie.
Dziękuję za tę wypowiedź.
EDIT:
AHA środek po odejściu Brleka wygląda mizernie.... (Mąke jak i Popo można było przed ich sprowadzeniem do nas spuścić w kiblu, wiec legionisty nie ma co żałować - tak dla ścisłości, forumowiczów, którzy mieli zwidy i omamy sądzac, że Mąka jest ważnym ogniwem u nas w środku pola).
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 08.09.2017 o godz. 21:42.
|