Wyświetl pojedynczy post
andrucik
Member

Od: 10.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2017, 07:31
obikenobi napisał(a):Wyświetl post
jonaf chyba się pomylił (chyba on, bo wnioskuję to po tym, że to on podobno odpowiada za statystyki), ponieważ w najwyższej klasie rozgrywkowej rozegraliśmy 26 spotkań. Natomiast cztery mecze miały miejsce w drugiej lidze.

Podejrzewam (ale mogę się mylić), że zarówno jonaf jak i Ty w poprzednim temacie meczowym braliście liczby z hppn.pl. Tyle że tam trzeba uważać, ponieważ zapisują spotkania właśnie zarówno z Ekstraklasy jak i z II ligi. Ja korzystałem z historiawisly.pl, o tutej. Jeżeli się mylę, albo coś przeoczyłem, to proszę nich ktoś da znać.

Jeszcze ostatnie słowo o tematach meczowych. Przykro mi andrucie, że Twoja praca poszła do kosza, prawdą jest, że tematy powinny się ukazywać wcześniej i przez to zrobiła się jakaś drama. Ze swojej strony mogę zapewnić, że teksty będą powstawały szybciej. Wiedzcie Pany jednak, że ja jestem studentem, mam wakacje i mam sporo wolnego czasu, ale nie wiem czym zajmuje się jonaf i W.S i może mają ważniejsze rzeczy na głowie, więc trochę wyrozumiałości. Na forum życie się nie kończy.

Z drugiej strony daruj sobie nazywanie kogokolwiek "karierowiczem", bo doprawdy nie wiem, jaką karierę ma na tym zrobić którykolwiek z nas. Szkoda zdrowia nas wszystkich na bitwę o te tematy.

I tak najlepsze zakłada Czerepach.

Zachęcam do skupienia się na dyskusji dotyczącej meczu.
Z tymi "karierowiczami" to był oczywiście sarkazm, więc nie bierzcie tego na poważnie
Odpowiedz cytując