Tak, dzisiaj pograli fajanie, tydzien pozniej ladnie....a za 2 tyg zappomniel jak to bylo i przejebali 3 mecze. Dokladajac fartowny remis z jakims tam kasztanem, by ponownie wjebac...ale przez sedziego
Sorki, ale takie prowadzenie zespolu to ja .......e. I nie chodzi mi nawet o porazki bo to normalne, ale bardziej o zwyciestwa. Konretnie o prawdopodobne wnioski po zwycieskim meczu. Obawiam sue ze nikt z tych trenerow nie zastanawial sie dla czego wygralismy bo i niby po co?
Kvrwa!. Sa 3 punkty to : duma z chlopakow, atmosfera, taktyczne maestro i widac ze powoli gramy to do czego bylismy przygotowani. Gratulacje, smietanka, tance w koleczku, transfer do legii...moze nawet na zachod? Nie zapeszamy ale walczymy o cos wiecej niz w popszednim sezonie
Porazka!: ...musimy wyciagnac wnioski - ....a! Dziekujemy za walke, Zle weszlismy mecz, kubel wody byl nam potrzebny, praca sedziego to skandal, widac w chlopkach zlosc - to dobry prognostyk
Ci trenerscy amatorzy maja mniejszy wplyw na gre swojego zespolu niz ma pogoda, temperatura czy sposob przyciecia murawy - wylosowanie gry pod włos = porazka ...
Oni nie mieli pojecia dlaczego wygrywali. Udalo sie wygrac, super ale mecz meczowi nie rowny i są wątpliwosci czy sie nie polapali? . Jak uda sie znowu to walka o puchary a jak nie? to trudno i huj , raczej nie spadniemy. Mysleli : Wystawie tych samych, mimo wielu zastrzeżeń fachowcow, jednak wygrali wiec dali rade! Moze teraz tez dadza i unikniemy porazki. Powinni pokazac ze zasługują na moje zaufanie....choc nie wiem dlaczego bo :
1. Sam sprzedawalem mecze ? nie ufam zarzadowi klubu dla ktorego pracuje?
2. Oni mnie nie rozumieja gdy karze zapierdalac po gorach a widze ich na schodach. Po niemiecku .......e czy huj ? Znam się, Widzew tak wprowadzałem do LM. I zrobie to za pol ceny!
3, Ustawie ich defensywnie po krakowsku. Nie straca i nie strzela tylko musze znalesc logiczne wytłumaczenie dlaczego. Powiem im , ze jak straca gola pierwsi to huja sie odemnie dowiedza i wtedy zagramy bez zmian cale 90 minut...i srac beda!. Nikt nie lubi biegac w lidze 90 minut!
Irracjonalne...gdy widzi sie ten zwycieski mecz. Az prosi sie o wypad na kolanach do Czestochowy. Boże, daj im ciut wieksza formei i pomóż im odblokowac tego skila i swoje zgrania ...w koncu trenuja ze soba juz 6 lat, musza kiedys kvrwa odpalic jakies zagranie na pamiec, klepe w trojkacie czy nawet podanie z pierwszej pilki do przodu...kvrwa wiem ze latwo powiedziec ale...Panowie gramy swoje !
Co to za trener co nie potrafi utrzymac formy pilkarzy przez wiecej niz 3 kolejki? Nie wierze ze nie chce a nawet pewnie pragnie kluc zelazo, plawic sie w triumfach czy pojechac na 2 obozy letnie. Sam tej formy nie sprowadzil wiec ona nie ma obowiazku mowic kiedy idzie w ....u
Niech nas omijaja te asy szerokim łukiem. Nie mam ochoty ogladac wiekszosci pseudo trenerow ponownie na TS-u lawce. To nie ....a jakis huj wie jaki klubik z 3 ligi. Tutaj jest Wisla Krakow i my nie jestesmy poligonem dla partaczy z PMS...Chcecie trenowac i .......ic smuty to spierdalac do 1 czy 2 liga.
---Lepiej znalesc frajera i ponownie gdzies odpierdalac kaszane. Najchetniej zaczynajac w polowie sezony z bezpieczna iloscia punktow

Prawdziwa prace trenera dostrzezemy golym okiem po przepracowanym okresie przed sezonem...- Teraz raczej skupimy sie na wyeliminowaniu bledow poprzednika, pracy z druzyna i wspolnym dotarciem. --
Nic mnie juz w waszej pracy nie zaskoczy! - Pilkarskiego amatora, chuligana zawsze tylem do murawy !

Bez chwalenia ale gorzej bym nie polecial z zgraja zawodowych pilkarzy. Moze i nawet bym lige zaskoczyl swierzoscia i brakiem wiedzy zdobytej od PMS...co uwazam za moj atut.
Licencji na wozek widlowy tez nie posiadam a radzilem sobie nawet dobrze. Nie ustepowalem umiejetnosciami fachowcom z oficjalnymi papierami. Licencje moze zdobycz kazdy co chce łykac hajs oficjalnie. Coz, w teorii, licencja to zdobyta kwalifikacja a nie gwarant ich wysokiego poziomu.
Jaki collage i elita szkolenia - takie tępe gimby i barany! W normalnej federacji by mi to nie wystarczylo I blizej zbadal tą klująca w oczy amatorke.. Apelowal bym o test wiedzy dla wykladowcow, porownanie podrecznikow z zgodnoscia do zasad panujacych obecnie I oczywiscie poddal analizie przeklad Biblii - ABC trenowania i pracy od podstaw z druzyna wg. Kazimierza Gorskiego opracowany n.a. potrzeby naszych uczestnikow szkolen...I na koniec, oczywiscie bez urazy, czy kwalifikacje nie sa wydawane pochopnie lub po kumotersku.
Jak wszystko ok?
Zamknac w ....u dostep do tego zawodu w Polsce! Przez zwykly szacunek dla zagranicznych fachowcow.