Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2017, 14:05
konvict1993 napisał(a):Wyświetl post
Ale po prostu boję się że jak przyjdzie kryzys razem z zimą, latynosi którzy na dobre przejmą władzę nie będą już wtedy tacy radośni a że będzie ich na prawdę spora liczba to wszystko pieprznie.
Uważam więc że trzeba ich trzymać cały czas za jaja żeby stale czuli respekt.
Czyli tak.
W zimie przyjdzie kryzys. Hiszpanie ktorych jest duzo beda powodowali kwasy ( z racji mniejszej jednostek witaminy D3) i wszystko pieprznie, jesli nie bedziemy ich trzymac za jaja....

po 1. mam wrazenie ze rozmawiamy o uchodzcach
po 2. na podstawie czego takie wnioski? (ja wiem kolego ze Twoja teoria, mnei ciekawi jak ona powstala )
po 3. Kto ma ich trzymac za jaja? Trener Hiszpan ma trzymac Hiszpanow za jaja bo przez to ze jest ich duzo to "wszystko pieprznie"

Jeśli masz racje, to zaczynam sie zastanawiac jakim cudem liga hiszpanska ciagle funkcjonuje.....

E: wyjasnij mi czemu w Hiszpanii, Hiszpanie mogą grać a w Polsce beda robili problemy, bo nie jestem w stanie tego wychwycić z Twojego posta.

No i jaki styl bycia ma Wojtkowski? Domniemuje ze znasz chlopaka, no chyba ze jestes z Lie to Me i perfekcyjnie czytasz ludzi na podstawie filmow i zdjęć.

W wielu krajach byl problem z imigrantami zarobkowymi. Niespodziewanie np. zdobywali tytuły i potem im trzeba bylo dodatkowy hajs płacić:(
Ostatnio edytowane przez szprotson : 01.09.2017 o godz. 14:42.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując