Wyświetl pojedynczy post
konvict1993
Member

Od: 09.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2017, 18:02
Trzeba postawić sprawę jasno. Straciliśmy dwa punkty. remis na własną prośbę. Zabrakło pasji w ofensywie, chęci zdobycia drugiej bramki. Tak tragicznie grającą Lechię trzeba było dobić! Sprowadzenie napastnika to konieczność.
Buchalik Bez zastrzeżeń, pozytywnie zaskakuję. Cuesta będzie miał ciężko wrócić do bramki.
Cywka Dużo lepiej w ofensywie niż w poprzednich meczach. Niestety obrońcą jest kiepskim, i kolejny raz popełnia błąd w ustawieniu który kosztuję nas bramkę.
Arsenic Spodziewałem się po nim więcej. Słaby fizycznie, próbuję to zastąpić szybkością i doskokiem ale często podejmuję złe decyzje. Nie skreślałbym go ale wiele pracy przed nim.
Gonzalez Długie piłki kapitalne, ale zbyt często popełnia głupie błędy. Średni występ.
Sadlok W ofensywie jest nieoceniony. Natomiast czemu do cholery on nie skakał z tym Paixao?
Velez Serce tej drużyny, chłop jest kapitalnym czyścicielem.
Llonch Powoli powraca do formy. natomiast kolejną bramkę tracimy bo Pol macha łapami zamiast biegać do końca. Zaczyna mnie irytować tym głupim zachowaniem.
Kostal Generalnie bez szału, ale przy dyspozycji pozostałych skrzydłowych powinien dostać kolejną szansę.
Małecki Stolarski to chyba zalazł mu za skórę. Nabuzowany i przyzwoicie grający, ma ten plus że kapitalnie dogaduję się z Sadlokiem.
Ze Manuel W pierwszej połowie człowiek widmo. Wydaje mi się że lepiej gra na skrzydle.Trochę zbyt wątły, trochę zbyt wolny. Natomiast pomysł na grę ma. Mam nadzieję że się rozkręci.
Carlitos Jest kotem, potrzebuję tylko kogoś przynajmniej w połowie tak groźnego jak on żeby ściągał na siebie uwagę obrońców. Tak ewidentnie jest to napastnik który zagwarantuje nam minimum 10 goli w sezonie. Pytanie czy ktoś sie nim wcześniej nie zainteresuję?
BartoszNiestety nic nie wniósł pozytywnego do gry, on jest przydatny jak chcemy strzelić bramkę nie jak sie bronimy.
Halilović Za dużo strat, ja wiem że to wynika z tego że bardzo chce coś zrobić ale zdecydowanie za mało odpowiedzialności. Przy stracie bramki też maczał palce.
Brożek Już nie tak tragicznie jak we wcześniejszych meczach jednak pozytywów również brak. Pomimo tego uważam że powinien grać z Carlitosem ponieważ staniem i machaniem łapami robi miejsce Hiszpanowi. No chyba że dołączy jakiś nowy "snajper"

Dobrze że jest ta przerwa. Troszeczkę podleczą się wszyscy. Nowi lepiej zgrają z drużyną i będzie można cisnąć dalej. To jest dobra drużyna i niezły trener. Tylko na wszystko potrzeba czasu.
Odpowiedz cytując