|
@For_FuN_
Eliminacje do pucharów są w lipcu, a nie po przerwie zimowej. Nie piszę o żadnej nadwadze itd. tylko o całym makrocyklu treningowym. Nie da się być w formie non stop przez cały rok. Forma jest jak sinusoida. Jeśli dwa najważniejsze momenty sezonu są tak blisko siebie to prawdopodobieństwo, że ten kto był w szczycie formy pod koniec ligi będzie w dołku podczas eliminacji do pucharów jest bardzo duże.
Klimat w Niemczech jest znacznie łagodniejszy niż w Polsce. Ciężko byłoby u nas skrócić przerwę zimową do 1 miesiąca (a na pewno poprawiłoby to sytuację)/
Wierz mi, że ciężkie treningi to nie jest wszystko w czym zachodnie kluby są lepsze od naszych. W obydwóch moich postach są aluzje o co mi dokładnie chodzi ale przeszły chyba niezauważone. Chodzi mi o wspomagacze, po prostu koks. Taki legalny oraz taki mniej legalny. Testy antydopingowe w piłce są żartem...
@Dariook
Nie chodziło mi tylko o to kiedy kończy się sezon ale także ile meczów i jakiej rangi piłkarze mają w nogach.
@Jaroo1
Wiem, że w naszej lidze nie ma gwiazd i piłkarze są bardzo przeciętni ale na pewno nie są gorsi od tych grających w Kazachstanie, Mołdawii czy Azerbejdżanie.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|