Wyświetl pojedynczy post
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2017, 10:38
Polak walczący przeciwko ISIS w Syrii:

Cytat:
Staram sie unikac wiadomosci docierajacych z Europy, bo z oczywistych wzgledow mam dosc nerwow na codzien, ale zwykle gdy dochodzi do jakiegos ataku, moja skrzynka zapelnia sie wiadomosciami od Was zawierajacymi linki do tych informacji. Niestety czasami nie moge sie oprzec.
Tak bylo i tym razem gdy dowiedzialem sie o zbiorowym gwalcie dokonanym przez Afrykanczykow na Polce w obecnosci jego partnera, ktory wczesniej zostal przez nich pobity. I to w uwazanej za bardzo bezpieczna miejscosci Rimini we Wloszech do ktorej co roku udaje sie dziesiatki tysiecy osob.
W piatek doszlo do az trzech atakow terrorystycznych w roznych miastach Europy.
Jednego dnia.
Pare dni wczesniej Barcelona.
Oczywiscie, nastepnego dnia w Barcelonie przeszla manifestacja "lewicy", domagajaca sie przyjmowania jeszcze wiekszej liczby uchodzcow! Nawet nie mam slow zeby opisac zbydlecenie i zdemoralizowanie tych liberalnych debili, wiec sie wstrzymam, bo jak bym zaczal to bym nie skonczyl. Latwo odlozyc latte i isc popajacowac na ulice, gdy nie ma sie bladego pojecia skad czesc tych uchodzcow w ogole bieze.
Zapraszam wszystkich aktywistow do mnie na front w Raqqa, zeby sobie poogladali kogo miedzy innymi tak zywiolowo zapraszaja do swoich domow. Mordercow, gwalcicieli, pedofilow, najgorszych z najgorszych "ludzi". Zaslaniajacych sie dziecmi i kobietami i zmuszajacych ich do zamachow samobojczych. Chorych psychicznie ekstremistow, ktorych JEDYNYM CELEM w zyciu jest Was wszystkich pozabijac. Ci wszyscy manifestujacy maja krew na rekach do pary z zidiocialymi politykami.
W tym samym czasie w Danii wystartowal program "Przytul Dzihadyste" majacy na celu zadbanie o wracajacych z Syrii i Iraku terrorystow.
....a.
Sorry, ale gdybym spotkal kiedys czlowieka odpowiedzialnego za ta akcje spoleczna to bym go na noszach wyslal do szpitala. Pieniadze na odszkodowanie mam odlozone.
Nie wiem co sie dzieje, naprawde. Slysze glosy, ze Europa zasluguje na ten terror za lata kretynskiego zarzadzania i w koncu sprowadzenie tych wszystkich terrorystow wtopionych w tlum PRAWDZIWYCH UCHODZCOW, ktorzy naprawde potrzebuja pomocy. Szkoda mi tylko ludzi ginacych w zamachach. Dzieci. Ale spoleczenstwa Europejskie nie sa bez winy. Owszem, to rzady dopuscily sie posrednio tych zbrodni. Ale gdzie byli wtedy obywatele? Juz dawno ulice Paryza, Brukseli i Berlina powinny byc zapelnione w....ionymi ludzmi, obrzucajacymi budynki rzadowe koktajlami molotowa. Za to pieklo, ktore im zgotowali. A tu nic. No skoro nie ma reakcji to jest i bedzie tylko gorzej. To Wam obiecuje.
Wiem ilu terrorystom udaje sie zbiec przed sprawiedliwoscia w Syrii. Wiem jak banalnie prosto jest sie w cywilnych ciuchach wydostac z oblezonego przez nas miasta. I wiem jak z palcem w nosie Ci terrorysci transportuja sie nastepnie do Europy.
Myslicie, ze kupia domek z ogrodkiem w poludniowej Francji i beda sobie korzystac z zycia na wolnosci? Nie. Sa zmotywowani do zabijania bardziej niz kiedykolwiek, bo ich wielkie marzenie, wielki sen o Panstwie Islamskim, o Kalifacie WLASNIE DOBIEGA KONCA.
Beda sie MSCILI. Ale nie na mnie i nie na wojsku. Bo nas sie boja, a to sa tchorze. Beda sie mscili NA WAS, bo wiedza, ze sie nie obronicie, wiedza, ze dziecko czy kobieta ich nie powstrzyma. Wybieraja latwe, cywilne cele.
A przybedzie ich do konca pazdziernika TY-SIA-CE. Politycy Wam tego nie powiedza, ale ja mam swoje zrodla, ktore mowia, ze nie da sie nic zrobic by powstrzymac ich naplyw. Nic. Nie ma zadnej rzetelnej weryfikcji. Do Anglii przybywaja 25 latkowie z brodami do pasa z paszportami 15 latkow. I co im zrobicie? Nic. Przyjmuje sie ich. Tak to wyglada. Zreszta zaloze sie, ze codziennie macie takie informacje docierajace z internetu.
Waszym zadaniem jest NIGDY, PRZENIGDY nie dopuscic oszolomow zachecajacych do przyjmowania NIEZWERYFIKOWANYCH uchodzcow do Polski. Nie beda nazywal po imieniu, ale wiecie o kogo chodzi. Tyle mozecie zrobic.
Nie naleze do ludzi goloslownych. Nie jestem jakims rasista, islamofobem czy faszysta. Walcze z Arabami przeciwko Arabom, wyrywam muzlumanska ludnosc cywilna ze szponow islamskiego terroru. Ci ludzie ich nienawidza duzo bardziej niz Wy. Oni zniszczyli dla nich wszystko. Nie krzycze 'zdelegalizowac islam' czy 'zabic wszystkich muzlumanow'. Bo wiem, ze wiekszosc z tych ludzi jest dobra i wartosciowa. Niejednokrotnie lokalni sunnici dokarmiali nas podczas bitwy o Tabqa gdy to dniami bylismy odcieci od wody i pozywienia. Walczymy tu nie tylko za Was, ale tez za nich.
Ten dosc emocjonalny tekst nie jest napisany przez jakiegos pelnego nienawisci faszyste, ktory madruje sobie w internecie miedzy drugim, a trzecim browarem.
Po prostu dla mnie licza sie czyny, nie slowa.
Ja i inni postanowilismy dopasc tych drani na ich ziemi, zanim uda im sie dotrzec do Europy i terroryzowac nasze spoleczenstwa. Robimy co mozemy. Naprawde. Ale nie wszystkich uda nam sie wyslac do piachu.
Pilnujcie sie kochani. Z rozsadkiem wybierajcie lokalizacje swoich wypoczynkow.
I gotujcie sie, bo po wyzwoleniu Raqqa, Europa bedzie plonac zywym ogniem.
Odpowiedz cytując