|
Szkoda meczu.
Kolejny slaby przeciwnik ktorego jedyna taktyka byla dzida. Jak bylo zagrozenie to tylko dlatego ze sami je stwarzalismy. Nowak nie wiedzac co robic wpuscil dwoch chlopkow wygladajacych jak przypadkowe erasmusy, i pech chcial ze razem z bracmi Paixao zrobili bramke. Wina calej linii obrony + dodatkowe zaslugi dla Cywki za nie trzymanie linii spalonego. Jedna akcja i gol - szkoda, ale sami sobie na to zapracowalismy.
Buchalik - co mial zlapac to zlapal.
Cywka - jest srednim prawym obronca, i to jest jego maks. Fajnie z nim mozna wyjsc w ofensywie, ale w tylach to jest lekko niebezpiecznie.
Sadlok - on wczoraj byl zarowno najpewniejszy jak i probowal cos tam kierowac. Kolejna asysta, przeciwienstwo Cywki ktorego akcje do przodu w wiekszosci sa bezproduktywne jednak.
Arsenic - Bunoza Bis tyle ze o gwiazdkę słabszy. Potrafi wy.......ic pilke do przodu, zagrac w miare dokladnego crossa i wyskoczyc do glowki.Stawia duze kroki. Spodziewam sie ze wiekszosc naszych rywali bedzie grala na niego...
Gonzalez-Fajnie pra do przodu, poklepie...ale gorzej z kryciem, odbiorem...Ani jeden ani drugi to nie jest i nie bedzei Glowacki ktory jak trzeba to ceglowke przyjmie na glowe.
Llonch - pierwsza polowa dobrze, potem jak zszedl Velez to znowu wiecej bezproduktywngeo biegania niz grania w pilke
Velez-dla mnie najlepszy. Widze ze na tt jakas nagonka na niego po komentarzu Wegrzyna...Idioci. Velez nie gra efektownie ale w ....e efektywnie. Wszystkie gorne pilki na srodku przecina/przejmuje wlasnsie Velez, on jak dla mnie wprowadza spokoj do gry, facet od czarnej roboty i uwazam ze wywiazuje sie z tego bardzo dobrze. Odwaznie stwierdze, ze jakby nie zszedl do bysmy bramki nie stracili (a zszedl bo go juz kurcze lapaly poniewaz gral na swoje żadanie...) To jest chłop po ktorym wiem ze ceglowke by przyjmował.
Ze Manuel - jak pobiegal po skrzydle...to taki Kirm. Wypisz wymaluj Kirm. Zwod na prawo to jedna z dwoch jego umiejetnosci. Druga umiejetnosci to natychmiastowy upadek przy jakimkolwiek kontakcie przeciwnika. Jeszcze z mecz, moze dwa wytrzymam. Potem bede go jebał
Kostal.- cos tam probował, grał mniej niz Manuel ale przynajmniej jedna pilke ladna dal
Malecki - zolta kartka ograniczyla go w graniu na max. Slabo, ale wole jego niz Manuele
Carlitos - chlop jest mega. Zebysmy tylko nie skonczyli na taktyce -Graja na Carlitosa on se poradzi...bo to sie źle skonczy.
Pawel Brozek - Pawel niestety to juz tylko napis na koszulce. Znowu jak co mecz musial cos s.......ic w swoim stylu (błąd w przyjeciu, odskoczenie pilki etc jak moglismy pojsc z kontra trzech na dwoch)
Bartosz - na jokera moze byc, ale na 15 minut nie wiecej. Duzy chaos
Halilovic - jak dla mnie fatalny. Wolno gra, traci pilke, niczym mnie nie zachwycil.
Trzeba stoper. Nie wiem czemu ale chcialbym by to był Polak z jajami, nowy Arek Glowacki. Na srodku musi byc ktos taki jak glowa, mentalnie psychicznie i pilkarsko. Takiego profilu trzeba szukac. Duzego chama ktorego napastnicy beda sie bali, bo we wczorajszym meczu byla para stoperow na ktorych napastnik chce gra a nie boi sie ich ze mu nogi polamia
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
|