Wyświetl pojedynczy post
CrazyBoy96
Senior Member

Od: 03.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2017, 21:50
Ogólnie witam, bo nie udzielam się na tym forum, ale tak frajersko straconych punktów nie da się skomentować.
Zacznę od stref obronnych...
Buchalik, tego bramkarza chce oglądać w podstawowej 11, dużo pewnie czuje się z nim na bramce oglądając mecze, niż z Cuestą, przy bramce nie miał szans, co miał wybronić, wybronił pewnie.
Brakuje nam typowego rozgrywającego zdecydowanie, nie ma kto zastąpić Brleka, miałem nadzieję w Ze manuelu, ale ten pseudo piłkarzyna jest porównywalny, lub gorszy od Boguskiego, więc nie zgrzesze jak napiszę, że wolałbym oglądać Bogusia niż tego Portugalca..
Kostal... wydaje mi się, że zagrał tylko ze względu na nacisk kibiców, aby w końcu się pokazał. No i się pokazał, ma to coś czego brakuję Naszym skrzydłowym, dziwię się czemu nie gra częściej, bo widać że chłopak ma pojęcie o grze w piłkę..
Z całym szacunkiem do Pawła, bo był, podkreślam BYŁ, świetnym napastnikiem, ale niestety On już Wiśle nie pomoże. Powinien pomyśleć o zakończeniu kariery w trybie natychmiastowym i zostaniu jakimś skautem, w tym może by pomógł.
Carlitos, w końcu mamy napastnika, który jest napastnikiem, brakowało takiego od czasów Brożka który był w formie, bardzo porównywalny do Bitona, ale wg mnie trochę od niego lepszy.

Nie obwiniam o stratę punktów piłkarzy, można obwiniać tylko i wyłącznie naszego Trenera Ramireza, za głupie decyzję. Szczęście się skończyło, została tylko sprawiedliwość czysto piłkarska...
Odpowiedz cytując