Dariook napisał(a):

Masz prawo do krytyki i ja Ci tego nie zabieram. Tak samo jak ja mam prawo do krytyki twojej krytyki z ktora nie musze i na pewno sie nie zgadzam.
(...).
|
Trochę się zapętliła ta dyskusja. Nie ma nic złego w recenzowaniu gry i rozumnym zastanawianiu się, co wymaga poprawy przy zastrzeżeniu, że to wszystko a) na poziomie laika b) bez znajomości całego materiału, który należałoby ocenić (założenia, o których piszesz; szatnia; forma na treningach etc.). Inaczej niewiele sensu miałoby prowadzenie forum kibiców - wystarczyłyby komentarze pod relacjami z meczów w stylu "fajnie wyszło!"/"nie udało się, szkoda!". I chyba właśnie na krytyce krytyki takie dyskusje powinny polegać.
Dariook napisał(a):

|
Oni tacy fachowcy w studiu jak nasi ligowcy i trenerzy na boisku. Dlatego nasza pilka klubowa to dno .
|
Ja bym nawet powiedział, że nie "tacy, jak" tylko "to", bo pracownicy c+ rekrutują się głównie z byłych trenerów/dyrektorów/piłkarzy. I to jest też główny poziom zjazdu intelektualnego c+.
siedzenaganku2 napisał(a):

|
Dariook skoczyc to ty mozesz i polecam ci skok z 4 pietra na glowe.zejdz na ziemie i przestan kopanej przypisywac wyzsze filozofie
|
Nie wiem, ile stron tego forum przeczytałeś, ale krytykujesz gościa, który w niemal każdym poście obśmiewa poważny styl wypowiedzi. Różnica pomiędzy nim a Tobą polega jednak na tym, że Ty (jak pozwalam sobie założyć) siedząc na kanapie przed tv mówisz "chu*a grają, Kiko powinien zrobić x, y, z; czemu on tego nie robi!", a on "chu*a grają, ale punkty zdobywają", bo bardzo wyraźnie prezentuje postawę: nie lubię pier*olić o niczym.