Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2017, 07:44
siedzenaganku2 napisał(a):Wyświetl post
Czemu mowicie tu o pilce noznej jak o fizyce kwantowej? Ze niby tak trudno pilke zrozumiec? A ci fachowcy w tv to oni sie znaja na pilce? Bo jesli sie znaja to ja sie tez znam. Interesuje sie tym sportem od dziecka, sledze go, i nie mowcie mi ze Malecki czy Boguski sa wazni w ukladance mimo slabej gry. Trener sie boi poprostu. I nie opowiadajcie mi tu jaka to pilka jest skomplikowana. Sami przeciez w nia potraficie grac
Oni tacy fachowcy w studiu jak nasi ligowcy i trenerzy na boisku. Dlatego nasza pilka klubowa to dno .
Tak, Ty rowniez możesz zostać trenerem ekstraklasowym...A w miedzy czasie, bierz narty i .......nij z mamuta na Velikance , bo skoki tez pewnie oglądasz wiec znasz je od podszewki

Masz racje, Kiko sie boi i dlatego wystawia tego a nie innego zawodnika. Tez bym sie bal gdyby zmiennik byl jeszcze slabszy

Ps:
Zycze wiatru pod narty i pamietaj o telemarku. Czyli wszystko juz wiesz, powodzenia.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 24.08.2017 o godz. 07:51.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując