Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2017, 02:42
Masz prawo do krytyki i ja Ci tego nie zabieram. Tak samo jak ja mam prawo do krytyki twojej krytyki z ktora nie musze i na pewno sie nie zgadzam.
I wcale nie jest tak dlatego, ze uważam naszych graczy za wybitne boiskowe jedenastki, tylko dlatego iz mam wrażenie, ze nie do końca rozumiesz ich boiskowe role oraz nie do konca znasz przydzielone im założenia taktyczne.

Ja rozumiem, ze twoje jakościowe posty osiagaja obecnie loty porównywalne z wykresami kursu bitcoina, ze moja skromna odpowiedz jest tylko cieniem mojej osławionej twórczości...
Jednak nic na to nie poradze. Po prostu nie znajduje odpowiednich slów by jak równy z równym walczyc na tym wyjebanym w kosmos poziomie, który budujecie od 3 stron tego tematu .

JAkies smieszne rozkminki i nastepnie wyciagane na ich podstawie wnioski? Jakies zjebane hipotezy?
W kibel i mozecie to oprawić albo poleconym wyslac do Dariusza Wdowczyka. Dlaczego? Bo nie macie pojecia o taktyce i zalozeniach naszego trenera. Nie macie bladego pojecia o zadaniach poszczególnych zawodnikow...ale jednak skrzydla bedziecie wymieniac? Napierdalac z wcisnietym R2 cale spotkanie z dwoma/trzema napastnikami ? Dobre

Zespol ustawia trener Ramirez i to ona przydziela poszczególne zadania, to on trenuje z wytypowanymi juz pewnie na poczatku tygodnia zawodnikami pewne schematy, które z lepszym lub gorszym skutkiem uda sie zrealizować w nadchodzącym meczu.

4-2-3-1 to dla was 4-2-3-1 i pretensje do Małego i Boguskiego, ze nic nie wnoszą, ze Carlitos sam w ataku . Sorki ale z takimi wnioskami to na rozgrywki 6 ligi Mistrzów lub Parafialnej ligi.
Na poziomie ekstraklasy od .......enia głupich pomysłów meczów sie nie wygra. Tak samo jak dyspozycja piłkarzy, ważna jest również taktyka oraz element zaskoczenia.

Ja równie dobrze, mogę powiedzieć, ze w ustawieniu podczas ataku gramy bez klasycznych skrzydłowych jakimi sa Malecki i Boguski, którzy maja wspomóc srodek na wypadek straty i rozprowadzić Carlitosa oraz MAnuela na prawej. Po flankach maja zapierdalac Cywka i Sadlok...gdzie do asekuracji Lini obrony przechodzi tak tu zwymyślany Llonch natomiast środkowym pozostaje Basha...

I co wtedy?
Carlitos nie jest w ataku sam, asystuje mu Manuel , Boguski i MAlecki maja zadanie asekurować środek, Boczni obrońcy pelnia role bocznych pomocnikow a defensywni pomocnicy trzymająa lini na wypadek kontry czy asekuracji 2 stoperow. Da sie ?

Natomiast sama korekta ustawienia czy dokonywanie zmian to juz kwestia reagowania na przebieg wydarzeń na boisku. Gdyby wynik był korzystny to Halilovic nie powąchał by nawet murawy, gdyz nie pasuje do ustawienia gdzie potrzebna jest umiejętność bronienia . Dokonano by kosmetycznych zmian, wymuszonych zmęczeniem.

Kończąc powiem, ze nasza gra z Zaglebiem nie byla taka zla jak sugeruje wynik. Gole to tylko gole i padają w roznych okolicznosciach, Strate Dwóch bramek mozna bylo przy szczęściu w naszym strone uniknac.

Staraliśmy sie grac pilka i budowac atak pozycyjny. Wcale nie wyglądaliśmy jak drużyna grająca na wyjezdzie. Powiedzmy to sobie, przywykliśmy juz w ekstraklasie do gosci bazujacych na dzidzie i wykopach na uwolnienia. Natomiast szkoda szybko straconej bramki, ktora niestety zburzyła plan juz na samym poczatku spotkania.,,,Niestety stara prawda mowi, ze liczy sie to co w sieci.

Rozegranie o niebo lepiej niz na derbach, gdzie sztab i nasi piłkarze dali dupy...jednak wyciągnięto z tej lekcji wnioski i raczej bez problemow wymieniano swobodne podania miedzy formacjami.

Zaznaczam, ze jeszcze wiele potrzebnych treningów przed ta druzyna, ktora mozna powiedziec, ze uczy sie swoich na nowo. Stracilismy 2 wazne ogniwa i cieszy, ze zmiennicy wygladaja dosc solidnie i jest nadzieja ze bedzie z czasem coraz lepiej.

To jest projekt Kiko i jesli on stawia na X czy Y to znaczy ze Ci piłkarze na to zasługują. Tylko idiota i sabotażysta gral by świadomie przeciwko swojej drużynie i swojej reputacji.
Tak ze ochłońcie i wsadźcie sobie wasz prośby o Kostala w dupe. NA obiad sobie go zaproście. jesli tak wam zależy na jego obecności...bo wiedzy o jego umiejętnościach czy formie nie posiadacie oczywiście żadnej, bo niby skąd?
Niech chłopak pracuje a moze dostanie szanse w spotkaniu i oby ja wykorzysta...czym niestety nie moze pochwalić sie Bartosz.

Ktos napisale, ze jest hiszpańska atmosfera tylko.?
To niech miarą panującej atmosfery w druzynie, bedzie wymowna sytuacja z derbow. Gdzie Carlitos w tunelu przed pierwszym gwizdkiem ewidentnie szuka Malego...Gdy ten patrzy to Lopez Krzyczy : Mały Mały ! VAMOS !

2d/4w - 12 points! Dobry wynik.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A...i taka zjebka dla tych wszystkich co .......ą o smrodzie oraz powielają brednie typu : udupianie Kostala przez trenera Kiko...Zamilczcie!
Jesteście zwykłymi marionetkami tych pseudo informatorów oraz ludzi nie przychylnym Wisle...żywią sie wami i zerują na wszej głupocie oraz naiwności. To własnie dzięki wam osiągają po czesci zamierzony cel...czyli smród, którego tak sie niby obawiacie.

Jesteście dla nim zdechłym mięsem, tanim bezmózgim koniem trojańskim.

Ide spac. Nara
Ostatnio edytowane przez Dariook : 24.08.2017 o godz. 06:40.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując