Karherop napisał(a):

|
Małecki w ostatnim meczu prosił się już o zmianę w 20 minucie. Był ewidentnie poirytowany wspólną grą Carlitosa i Ze Manuela.
|
Tzn. tym, że oni są w drużynie, czy że grają tylko między sobą? I z czego to poirytowanie wywodzisz?
Nie mówię, że tak nie jest - ja po prostu tego nie dostrzegłem.
wolfy napisał(a):

|
Poza tym domaganie się zmiany 11-tki po każdym meczu jest trochę niepoważne... Obecnie jesteśmy na etapie zgrywania się.
|
Całej 11-tki byłoby niepoważne. Jednego-dwóch zawodników pewnie poważniejsze. A już zupełnie niczego złego nie widzę w recenzowaniu gry (nie zawodników, nie trenera, ale gry pod kątem tego, jak im idzie praca).
I mam pytanie, w którym nie ma ukrytej tezy, po prostu uczciwie pytam. Jeżeli zgrywamy 11-tkę i to jest celem trenera, dlaczego ze składu po derbach wyleciał Bartosz (ani nawet nie wszedł z ławki)? Bashę zrozumiem - żaden z innych zdrowych środkowych pomocników nie nadawał się na tę pozycję, trener nie chciał zmieniać założeń taktycznych.
N.B. gdzie można w internecie sprawdzić składy przeszłych meczów tak, żeby wyświetlała się też ławka rezerwowych? Chciałem sprawdzić, czy Bartosz był w ogóle na ławce (w domyśle: czy był zdrowy), ale nie znalazłem, a nie mam czasu dalej szukać (w konsekwencji możliwe, że to pytanie wyżej jest bezprzedmiotowe).