Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2017, 17:52
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Małecki w ostatnim meczu prosił się już o zmianę w 20 minucie. Był ewidentnie poirytowany wspólną grą Carlitosa i Ze Manuela.
Tzn. tym, że oni są w drużynie, czy że grają tylko między sobą? I z czego to poirytowanie wywodzisz?

Nie mówię, że tak nie jest - ja po prostu tego nie dostrzegłem.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Poza tym domaganie się zmiany 11-tki po każdym meczu jest trochę niepoważne... Obecnie jesteśmy na etapie zgrywania się.
Całej 11-tki byłoby niepoważne. Jednego-dwóch zawodników pewnie poważniejsze. A już zupełnie niczego złego nie widzę w recenzowaniu gry (nie zawodników, nie trenera, ale gry pod kątem tego, jak im idzie praca).

I mam pytanie, w którym nie ma ukrytej tezy, po prostu uczciwie pytam. Jeżeli zgrywamy 11-tkę i to jest celem trenera, dlaczego ze składu po derbach wyleciał Bartosz (ani nawet nie wszedł z ławki)? Bashę zrozumiem - żaden z innych zdrowych środkowych pomocników nie nadawał się na tę pozycję, trener nie chciał zmieniać założeń taktycznych.

N.B. gdzie można w internecie sprawdzić składy przeszłych meczów tak, żeby wyświetlała się też ławka rezerwowych? Chciałem sprawdzić, czy Bartosz był w ogóle na ławce (w domyśle: czy był zdrowy), ale nie znalazłem, a nie mam czasu dalej szukać (w konsekwencji możliwe, że to pytanie wyżej jest bezprzedmiotowe).
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując