Wyświetl pojedynczy post
Adrio
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2017, 15:31
Liczyłem, ze chociaż tutaj będą jakieś normalne opinie po meczu bo na fb to jest tylko płacz. I teraz pojawia się znów dylemat, ładna gra i brak punktów czy brzydka gra przez cały mecz i 3 punkty? Jak dla mnie mecz w dużym stopniu przypominał tez z Górnikiem lecz tutaj nie strzeliliśmy żadnej bramki.

Według mnie gra była dość dobra, brakło tylko wykończenia. Carlitos bardzo aktywny, nowy nabytek i zarazem debiutant Basha bardzo mi się podobał zarówno w defensywie jak i w ofensywie. potrafi się zastawić przytrzymać piłkę i(oby strzał w poprzeczkę był tego zapowiedzią) potrafi uderzyć z dystansu. Arsenić spalił się w tym meczu, szkoda bo niektóre interwencje miał dość dobre. Szkoda, że od początku nie zaczął Halilović bo to on jest przewidywany przez większość jako zastępca Petara. Fajnie wyglądała gra po wejściu Brozka dużo akcji kombinacyjnych do tego 2 strzały brożka które musiały trafić w bramkę a nie trafiły :/

Liczę, że kolejne spotkania będą coraz lepsze w naszym wykonaniu bo jak narazie to wygląda wszystko dobrze i jest na dobrej drodze do miejsca premiowanego gra w pucharach o którym przed sezonem lub sezon temu tylko można było pomarzyć. Mamy ciekawy skład, dużo nowych graczy i potrzeba trochę czasu aby to wszystko się dotarło. Nie możemy wymagać aby po kilku kolejkach nasi zawodnicy wygrywali z każdym do zera. Jak do tej pory nasze miejsce w tabeli jest bardzo dobre i ja nie widzę podstaw do większego narzekania.
Odpowiedz cytując