Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2017, 13:57
czaro napisał(a):Wyświetl post
Liczę na to, polubiłem go!

A co do ze Manuela, to nie widziałem go na tyle, żeby ocenić czy pomimo chuderlakowatości trzyma się na nogach. I czy robi to na tyle dobrze, żeby być w derbach wyżej w hierarchii do wejścia od zawodników bardziej zgranych z drużyną. Dlatego nie oceniam, po prostu mówię, że mnie ta zmiana bardzo zdziwiła.
Myślę że Wojtkowski spadł bardzo w hierarchii Kiko po meczu z Płockiem PP. Tam przegrał walkę fizyczną z rywalami całkowicie. Kiko widział że mecz z parchami to walka wręcz a w tej walce na ten moment Wojtkowski nie istnieje.

Na tej zasadzie grał w derbach Bartosz który jest silniejszy i szybszy od Kamila. On w PP nie grał cudów ale walkę wręcz z piłkarzami z Płocka nie przegrywał.

Myślę że tym kierował się Kiko - derby to bardziej walka niż gra stąd albo wpuściłby szybkiego Ze Manuela albo Boguskiego. Tak jak wczoraj.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując