Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2017, 12:56
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie ten mecz wyglądał jak wyglądał, bo Kiko nie trafił z założeniami/taktyką. Velez i Llonch nie dawali nam przewagi w środku pola, a wręcz dublowali swoje pozycje (takie odnosiłem wrażenie), Carlitos sam na szpicy był niszczony, nie jest to typ Brożka który przyjmie, rozepcha się, przytrzyma i spokojnie dogra. Lopez chce piłki na dobieg, na drybling, kiwkę. Taktyka mocno przestrzelona i ciężko naprostować taką słabą grę po przerwie. Wejście Brożka było b.dobrym impulsem, od razu przód inaczej wyglądał, składniej. Jak było później każdy wie.

Bartosz bardzo słabe zawody według mnie.
Bartosz gra słabo, gdy wchodzi od początku. Do niedawna miał okazję wykazywać się głównie w końcówkach meczów, a wtedy sytuacja na boisku wygląda inaczej, czego wiele osób nie może zrozumieć.

Taktyka była dobra. Zawiedli piłkarze. Zostali nakryci czapką w środku pola. Obawiam się, że z Boguskim, Wojtkowskim lub Haliloviciem mogłoby to wyglądać jeszcze gorzej.

Osobną kwestią jest Carlitos sam na szpicy. Warto zwrócić uwagę, że to akurat sytuacja wymuszona, gdyż Paweł Brożek jest jednym z najsłabszych zawodników w tym sezonie, a Ondraska nie było w składzie. Nie wiem czy widziałeś mecz pucharowy, ale Paweł nie był w stanie wykonać żadnej rzeczy, o którą go posądzasz.
Odpowiedz cytując