Wyświetl pojedynczy post
guardian_angel
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2017, 00:02
To była najgorsza gra Wisły, jaką widziałem od... nawet nie wiem kiedy, bym musiał sięgnąć pamięcią do czasów drugiej kadencji Kasperczaka, mniejsza z tym. I nie chodzi o defensywną taktykę, tylko liczbę strat, nerwowość. Nieważne. Ja chciałem o czymś innym.

Zanim ktoś zacznie psioczyć na Kiko jak niektóre zjeby na shoutboxie w 20 min - Moskal czy Smuda wpuściłby (może) Brożka w 85 min. Kiko reaguje od razu - mało tego wprowadza Halilovica, który pokazuje, że jest pełnowartościowym zawodnikiem, jak dla mnie nawet lepszym niż Velez i Llonch, fantastyczna kultura gry. Gra zmienia się diametralnie, jasne, czerwona kartka zrobiła swoje, ale prawdę powiedziawszy po czerwonej kartce zaczyna się autobus u przeciwnika i bicie głową w mur. A tu Wisła pokazała po raz któryśnasty, że w końcowej fazie meczu jest na innym pułapie przygotowanie fizycznego niż jakakolwiek inna ekipa w tej lidze.

Kiko błagam nie rób więcej tego samego błędu i nie stawiaj Veleza plus Lloncha. Wystarczy nam jeden z nich i Brlek, który jest idealnym pośrednikiem między defensywą a ofensywą. Carlitos to nie wysunięty napastnik, on musi mieć tam kogokolwiek, nawet kołka w postaci Ondraska czy Brożka bez cienia formy. Te dwie rady weź sobie do serca i idziemy na mistrza !!!

A ci, którzy cała pierwszą połowę cisnęli po zespole i Kiko, wielki, soczysty, murzyński .... w wasza dupska. Dziękuję dobranoc.
Odpowiedz cytując