Wyświetl pojedynczy post
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2017, 22:20
Czy Wam się wszystkim sufit na łeb nie spadł? ;D

Rzecznik jest tak dobry, jak dobrze mówi po hiszpańsku ;D No genialne.

Żenujące są wpisy pod każdym postem/twittem, w których to wręcz płacze się za Damianem. (Równie żenujące są wpisy na fb zawierające narzekania na brak polaków wśród naszych transferów, ale umówmy się, tam akurat komentują raczej "niedzielni fani", nie to co na forum sympatyków klubu.) Byłego rzecznika musi bardzo boleć pewna część ciała jak w co drugim poście ktoś wyraża swą tęsknotę.

Damian znalazł już sobie nowe zajęcie, rozdział w Wiśle jest na ten czas zamknięty, a to czy był dobrym rzecznikiem ciężko jest jednoznacznie określić. Na plus duża aktywność w mediach społecznościowych, kontakt z kibicem. Jednak czy z tego głównie rozliczany jest rzecznik PRASOWY? Niestety, na swoim koncie miał kilka większych lub mniejszych wizerunkowych wpadek, mnie osobiście nie przeszkadzał, jego rola w klubie była znikoma, na pewno nie taka, by roztrząsać tę sprawę dłużej niż odejście Mączyńskiego... Poza tym od osoby, która była na praktykach w biurze prasowym wiem, że wcale taki super fajny to ten Damian nie jest.

A nowa pani rzecznik póki co prezentuje się bardzo słabo. Jak widzę konferencje z jej udziałem to myślami cofam się do czasów szkolnych, gdy pod tablicą, przy odpowiedzi stoi uczeń nie mający bladego pojęcia na temat zadawanych pytań i najbliższe chwile to pokaz wstydu i zażenowania. Czy się wyrobi? Nie wydaje mi się, jednak to nie jest powód, by pracowniczkę naszego klubu obrzucać błotem przy każdej wymyślnej okazji.
Odpowiedz cytując