Wyświetl pojedynczy post
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2017, 16:41
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Powiem na swoim przykładzie.

Dawno nie korzystałem z cateringu na naszym stadionie, częściej ''o.......ę kiełbę'' na wyjazdach.
Ostatnio jednak, wybrałem się do punktu gastronomicznego w około 20 minucie meczu z TBB, zaskoczenie spore.. Kolejki maskaryczne. Na trybunie E jedno okienko otwarte. JEDNO! Odpuściłem. Myślę, przyjdę później. Wybrałem się jeszcze raz w 60 minucie to samo.. Jakoś się dopchałem do stanowiska. I tutaj kolejne moje zdziwienie. Wziąłem dwie cole i daje Pani 20 złotych, na co ona twierdzi, że nie mają wydać, musi być wyliczone. Kilka chwil wykłócania się o ''głupie dwa złote'' nie przyniosło rezultatu. Zrezygnowałem.

Brak jakiejkolwiek organizacji. Panie sobie stoją w około 6 osób, po czym każda z nich twierdzi, że jest od czegoś innego a kolejka do kasy jest tylko z jednej strony i ona nie poda mi napoju, chipsów, bo nie i już. Widziałem, że ludzi już tam ''chuuuj strzelał''. Bo wygląda to tak:

Kasia, Basia, Stasia, Ania..

Kasia przyjmuje zamówienie: Basia cola dwa razy!
Basia idzie i nalewa! Stasia, nabij na kasę 18 złotych!
Stasia nabija 18 złotych. Ania weź od Pana pieniądze, tylko wyliczone bo nie mamy wydać..

Wczoraj było lepiej, kolejki nie uświadczyłem osobiście a byłem po bramce dla Płocka przed rzutem karnym już wróciłem. Sukces.. Ale wyposażenie lodówek - serio jak za komuny, albo dobrej wyprzedaży w Biedronce. Oczywiście nadal na E otwarty jeden punkt. JEDEN!

Na Derbach raczej nie będę korzystał z cateringu, szkoda nerwów..
Zaproszę dziewczynę do Mc'D przynajmniej kolejek nie będzie i więc stanowisk
Miałem to samo pisać po meczu z Niecieczą. Identycznie to wyglądało w moim przypadku, a każdy pamięta jak było gorąco wtedy. Odpuściłem sobie bo myślałem, że początku sezonu i jakoś się rozkręci, ale widzę, że nadal bez zmian. Miejmy nadzieję, że tak jak, w innych tematach, ktoś to przeczyta i wyciągnie wnioski. W takie upały można spodziewać się sporych kolejek do wodopoju
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując