Wyświetl pojedynczy post
Stalowy
Junior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2017, 16:29
Janekx89 tak bardzo dba o zachowanie anonimowości że nie było by problemu dla niego aby mieć dwa telefony czy dwa konta TT obsługiwane jednocześnie. Zresztą według mnie na 99% on nie "urodził się" na TT w dniu swojego pierwszego tweeta jako Janekx89 tylko wtedy rozpoczął działalność pod takim nickiem a wcześniej pewnie pisał jako ktoś inny i zapewne tamto konto pozostawił i prowadzi je równolegle. Przecież nikt nagle nie staje się tak z przypadku dobrze poinformowanym źródłem przecieków. Jego działalność może mieć kilka sttron medalu. Część tweetów to normalne średnio wartościowe info. o mało interesujących ruchach w świecie piłkarskim ale CZĘŚCIĄ może rozgrywać swoje gierki czy wpływać na pewne sprawy. Popatrzcie jak zachowywał się w sprawie Wisły. Ktoś dawał mu info a on je przekazywał na TT. Dokonywał swojej interpretacji i oceny inwestora i zapewniał niewzruszenie o nieuchronności transakcji sprzedaży Wisły. To tak naprawdę przez 100% czasu on i Miga byli źródłem informacji o poczynaniach Niemców TF dała 2czy 3 oświadczenia i tyle.
Popatrzcie jak od 21 lipca jarał sie nowym właścicielem Wisły , ze ma informacje od poważnych ludzi , ktoś zażartował że "kasy jak szejk ale zimna niemiecka głowa" a on to potwierdził. Tak samo jak z Meresińskim też twierdził że zrobi z Wisły potęgę . Potem się wykręcą że "ktoś" jakiś "dureń" go wprowadził w błąd. To jest gość któremu ktoś wrzuca informacje a on je powtarza wykorzystując swoja popularność. Zastanawia że po przypadku Meresińskiego też tak bezkrytycznie podszedł do Niemców jednocześnie deprecjonując prezes Sarapatę i TS
Odpowiedz cytując