Ogryzek napisał(a):

Moje opinie po meczu.
Porównałem Bartosza i Wojtkowskiego - Wojtkowski co mógł to przegrał. Dla mnie dramat. Najsłabszy na boisku. Do czasu gry na boku pomocy osłabiał Wisłę. Bartosz bez rewelacji ale półka wyżej od tego co odstawił Wojtkowski.
(Wojtkowski jest chudy i słaby fizycznie, w grze kontaktowej Wojtkowski nie istnieje, przegrał wszystkie przebitki).
|
Zgadzam się 100% - Wojtkowski jest jak panienka... To już Boguski lepiej walczy i jest dużo silniejszy niż on. Odbija się jak osobówka od tira.
Nie ma sensu porównywać Wojtkowskiego i Bartosza... Bartosz jest dużo mocniejszy, nie raz się przepchał, wygrał pojedynek 1:1, Wojtowski wszystko przegrywa, da się przepychać bardziej niż Junior Diaz na samym początku i Boguski w wieku 19 lat.
Ogryzek napisał(a):

|
Halilović - Brlek - piękne przyjęcia piłki z obrotem Halilovica. Kilka wygranych pojedynków w środku... i nic z tego nie wynikało. Wszedł Brlek i rozpoczęła się gra. Halilović jest wolniejszy i bardziej statyczny. Petar na szybkości stwarza przewagę. Na ten moment różnica jakościowa duża na korzyść Petara. Jak Halilović poprawi się szybkościowo to może coś z tego być. Inaczej będzie wirtuozem od kręcenia kółeczek w środku pola.
|
Zapomniałeś dodać tutaj, że Halilović jest DUZO słabszy fizycznie, Brlek jest bardzo silny i dynamiczny mimo takiego wzrostu.
DysoN napisał(a):

|
Z Bartosza chyba skrzydłowego nie będzie. Może keidyś zostanie solidnym bocznym obrońcą ale bedzie musiał się nauczyc lepiej ustawiać.
|
Wydaje mi się, że te ciekawe wejścia Bartosza spowodowane są/były 2 sprawami: 1) wchodzi na podmęczonego przeciwnika, 2) ma dużo miejsca gdzie może włączyć gaz i pociągnąć do przodu.
W takim meczu od początku jak dziś Bartosz znika.