Wyświetl pojedynczy post
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2017, 13:15
Mam wielką prośbę do administracji tego zacnego forum, aby podjęła czynności mające na celu ukrócenie wylewania pomyj, lżenia i znieważania piłkarzy, trenera, zarządu, które odbywa się w trakcie godzin meczowych na szałboxie.

Nie mam problemu z pisaniem "kur.... znowu Boguski", "je jebiue Boguś", "w jakiej ch.uj.owej formie jest Boguś..." w momencie przyjmowania piłki na 5 metrów przez naszego wirtuoza. Nie mam problemu z krytyką, negatywną opinią na temat decyzji podejmowanych czy to przez zarząd, trenera czy piłkarzy. Problem mam z osobami, które uaktywniają się jedynie w trakcie meczów Wisły na szałboxie i nie zajmują się niczym innym jak jebaniem wszystkiego co z Wisłą związane. Momentami dochodzi do takiego nasilenia gnojenia, że człowiek czuje się jakby pomylił fora i znalazł się u sąsiadki po drugiej stronie błoń. Goście walą w typowy trolling i hejt.

Przydałoby się nadać moda osobom, które w miarę regularnie znajdują się na szałboxie w trakcie godzin meczowych Wisły, z uprawnieniami do tymczasowych banów dla osób, którym głowy najbardziej się zagrzały.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 07.08.2017 o godz. 14:33.
Odpowiedz cytując