wiesniak842 napisał(a):

|
Wejdz sobie na "niezalezna".pl, tak samo niezalezna jak onet, z ktorego czerpiesz informacje. Tam na bank bedzie wyjasnione dlaczego zmienia sie profesorow na profesorow. Normalnym ludziom nie zawracaj glowy takimi .......ami.
|
Dzięki za info ale nie kminie przekazu niezaleznej . Raz piszą:
Cytat:
|
Muzeum II Wojny Światowej w Gdańsku wpisuje się w niemiecką politykę historyczną. To "swoisty dar Donalda Tuska dla Angeli Merkel" - mówił w czwartek późnym wieczorem w audycji Radia Maryja prezes PiS Jarosław Kaczyński.
|
a za chwilę:
Cytat:
|
Dopasowałbym przekaz tych dwóch sal do konstatacji historycznych â komunizm nie był, szczególnie przed 1939 rokiem, czymś mniej zbrodniczym niż nazizm. (...) Ale jestem przekonany, że przeciętny zwiedzający dziś nie ma szansy zrozumieć, jak straszny był Związek Sowiecki w czasach gdy niemiecki nazizm dopiero dojrzewał do przerażających zbrodni
|
Czyli co, Kaczynskiemu przeszkadza że Niemcy są zbyt dobrze przedstawieni a Nawrockiemu że za malo w wystawie zbrodni komunistycznych. Troche to sprzeczne.
Aż mam chotę zobaczyć tą wystawę i to co tym ludziom w niej nie pasuje.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA