Wyświetl pojedynczy post
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2017, 13:52
Przecież ja nie twierdzę że Carlitos to zły transfer, czy nie udany. Twierdzę tylko, że Brożek gdy był w jego wieku był dużo lepszy.

brylant17 napisał(a):Wyświetl post
strzela debiutancką bramkę,asysta orz gol dający nam 3 PUNKTY w słabym meczu z Wisła Płock.Co on jeszcze musi zrobić by ciebie przekonać ? Tylko jak strzeli 10-15 na sezon to go nie chwal ok ?
A ile ma strat i nieudanych zagrań? Też dużo. Piłkarz przyzwoity jak na nasze warunki ale szału nie robi, gra na średnim poziomie jak na naszą ligę.

rokfor napisał(a):Wyświetl post
Pamiętam jak na początku rundy wiosennej napisałeś idiotyczny post podsumowujący zimowe transfery chyba po 1 czy 2 kolejce. Teraz przebiłeś sam siebie. Gratulacje
Napisałem wtedy że Videmont jest cienki i kariery tutaj nie zrobi. Za co całe forum się na mnie wyżywało. Gdzie teraz jest Videmont? Napisałem, że Llonch ma mało atutów ofensywnych. Czy to nie jest prawda?

Po prostu co niektórych tutaj boli trochę chłodnej, rzeczywistej oceny co do umiejętności Carlitosa. Już widzą w nim gwiazdę po 4 meczach. Tak samo jak pół roku temu bolała ich chłodna ocena Videmonta, w którym pół forum po 2 meczach widziało nadzieję i super piłkarza. A ja pisałem że to nie jest taki super piłkarz jak twierdzi większość na forum, za co byłem atakowany, tak samo jak i teraz. Luzik - pogadamy za pół roku.
Odpowiedz cytując