Wyświetl pojedynczy post
konvict1993
Member

Od: 09.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2017, 12:05
Gorszego meczu chyba nigdy wcześniej nie widziałem, ale najważniejsze 3 pkt.
Cuesta- Fajnie wprowadzał piłkę kilkakrotnie dokładnym podaniem na połowę przeciwnika. Do tej pory jednak ciężko ocenić na jakim jest poziomie. Szkoda kontuzji.
Cywka- Słabo, słabiutko, nie pozostało nic z jego walorów z poprzedniej rundy. W PP koniecznie trzeba wystawić Bartkowskiego.
Głowacki- Nie potrzebna żółta kartka. Raczej dobry mecz w jego wykonaniu.
Gonzalez- Widać jaki był skoncentrowany, Zabrze było wypadkiem przy pracy na całe szczęście.
Sadlok- Raczej neutralny występ, nic specjalnego w obronie nie zawalił w ataku niewiele wykreował. Natomiast bardzo podoba mi się to że jest w szatni takim drugim wodzirejem po Małeckim. Zresztą #4 zobowiązuje
Velez- Dzik klasycznie najlepszy na boisku, to ile ten gość pracy wkłada w każdy mecz to niepojęte. Rozgrywanie mu faktycznie nie wychodziło, ale ruch w ataku mu też tego nie ułatwiał.
Brlek- Raczej słabe spotkanie. Stara sie brać ciężar gry na siebie, ale potrzebuje jeszcze jednego gościa ustawionego centralnie by móc z nim poklepać. Na 8 występuje z konieczności, może troszeczkę to blokuje jego inklinacje ofensywne, ale w ogólnym rozrachunku to wyjdzie mu na dobre jeśli nauczy się lepszej gry defensywnej.
Boguski- Niestety tym razem nie doszukałem się żadnych pozytywów w jego grze. Zły mecz.
Małecki- Również bez szału, generalnie wszyscy ruszali się jak muchy w smole więc i tak nie miał za bardzo z kim grać.
Carlitos- Ma to coś, bez wątpienia. Ruchliwy prawa, lewa strona ale w dalszym ciągu potrzebuje gościa w środku któremu będzie można piłkę dograć Bramkę zdobył nie kalkulując, proste podbicie i o to właśnie chodzi!
Brożek- Kilka razy zastawił się, przyjął piłkę i odegrał. Tyle.
Buchalik- Już w pierwszym meczu pokazał to czego brakowało mu wcześniej, czyli wybronił coś ponad standard. Jeśli stał się lepszym bramkarzem od swoich ostatnich występów to nie mam nic przeciwko żeby na dłużej zagościł w bramce.
Bartosz- Myślałem że tym razem nic nie pokaże na + bo i partnerzy tego nie ułatwiali. Delikatne miękkie podanie do Carlitosa głową, czasem wystarczy tak nie wiele by stworzyć koledze sytuacje. Nasz talizman
Halilović- Rozgrywający, bez wątpienia. Z piłka przy nodze czuje się pewnie. Jestem cholernie ciekaw jak u niego z odbiorem.

Jest dobrze, jedziemy dalej !
Odpowiedz cytując